Een storm in een D-cup

Samenleving
door Admin
maandag, 01 februari 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
In Groot-Brittannië is de drukte rond voetballer John Terry nog lang niet voorbij. Eerder al zag Welingelichte Kringen (2de link) zich genoodzaakt uit de doeken te doen hoe de aanvoerder van het nationale voetbalelftal zich in de nesten had gewerkt door niet als een voorbeeldige echtgenoot te leven, maar ook buiten de velden al te zeer zijn mannetje te staan. Waarbij hij de vrouw van een collega-speler (zie foto) het hof had gemaakt, wat - we praten nu de Britse pers maar even na - hele grote gevolgen kan krijgen op het aanstaande WK in Zuid-Afrika. Terry, een robuuste verdediger van Chelsea, ontving nog maar kort geleden de trofee 'Dad of the Year' (hij heeft een tweeling) en dan geeft het natuurlijk geen pas aan andermans vrouw te zitten. 
En was hij vervolgens maar net als Tiger Woods doodstil gaan zitten, maar nee, hij moest en hij zou weleens even optreden tegen de brutale media die de vuile was buiten hingen. Dat nu, wordt hem niet vergeven en de sterspeler gaat door een heel diep dal - waarbij niemand vergeet op te merken dat hij wekelijks zo'n 40.000 pond verspeelt aan de goktafels.
Terry heeft het allemaal zelf zo gewild, zo luidt de gangbare opinie; als hij zich stil had gehouden was deze zoveelste rel niet meer geweest dan een storm in de D-cup.