Madonna stopt met fillers, en start met CACI

Samenleving
dinsdag, 08 november 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Bij Madonna gaat het er eigenlijk nog maar over ‘hoe ze eruit ziet’ (voor haar leeftijd). Niet alleen de pers, ook plastisch chirurgen bogen zich onlangs over Madonna’s pillow face; het gevolg van injecties. Daar is ze nu klaar mee. Volgens ‘een vriend’ is ze ontdaan door al het commentaar op haar bolle wangen en heeft ze het helemaal gehad met de fillers en botox.
Is het dan nu the hell with it! Gaat ze zich voortaan te buiten aan gebak, drank en snacks (die andere soort fillers)? Nee, er is namelijk een nieuw wondermiddel op de markt. Een bron - misschien diezelfde ‘vriend’?- onthult: 'Madonna is met CACI behandelingen voor gezicht en lichaam begonnen, en ze kan er geen genoeg van krijgen. Het is gedaan met uren sporten in de gym. Ze laat de behandelingen in een kliniek doen, maar overweegt zelf een machine aan te schaffen.'
Wat CACI is? Het Computer Aided Cosmotology Instrument, is elektrotherapie machine die in VS werd gebruikt om patiënten die een beroerte hebben gehad te behandelen. Het produceert elektriciteitsgolven die cellen vernieuwen en collageen aanmaken. Of het werkt? Aan Madonna was het nog af niet te zien, afgelopen weekend koos ze voor de onzichtbare man look.