Nare verrassing na vrijgezellenfeest: zonnebril op gezicht getatoeëerd

Samenleving
door Admin
maandag, 02 november 2015 om 15:15
welingelichtekringen header 1
Een man uit Wales hield aan een vrijgezellenfeestje meer over dan een kater. Toen hij de volgende dag wakker werd bleek er een zonnebril op zijn gezicht getatoeëerd. Hij dacht eerst dat zijn vrienden de 'hippe Ray-Ban' alleen maar hadden getekend. Later kwam hij erachter dat het een echte tatoeage was.
De vijftiger had kennelijk een gekke uitdaging aanvaard op het vrijgezellenfeest van een vriend. Hij liet de Ray-Ban op zijn gezicht tatoeëren, maar herinnerde zich er de volgende ochtend niets meer van. "Toen ik thuiskwam, kreeg ik uiteraard enkele vreemde blikken, maar eigenlijk raakte ik snel gewend aan de tattoo, dus liet ik hem staan", zegt de man uit Swansea in de Daily Mail.
Zijn omgeving had er echter meer moeite mee. Hij kreeg in het café vervelende opmerkingen en hij maakte zich zorgen over zijn gezin. "Ik wilde niet dat ze zich schaamden voor mij, dus besloot ik om de tattoo te laten verwijderen."
Het duurde twee jaar en zes laserbehandelingen voor de bril was weggewerkt. "Het resultaat is perfect. Er zijn geen littekens", zegt de man opgelucht. Donnalee Alford die de behandelingen uitvoerde, noemde het een van ergste tattoo-blunders die ze ooit heeft gezien.