Armstrong biedt zwart op wit excuses aan

Lance Armstrong biedt nu ook in zijn profiel op Twitter zijn excuses aan voor zijn gebruik van verboden middelen. De gevallen Amerikaanse renner, die zijn zeven Tourzeges moest inleveren, schrijft dat hij spijt heeft van wat hij heeft gedaan. 'Ik heb Livestrong opgericht, heb miljoenen ingezameld voor de strijd tegen kanker en heb op fietsen gereden. Onderweg heb ik heel veel fouten gemaakt en daar wil ik oprecht sorry voor zeggen', staat op zijn profiel te lezen. Armstrong bekende begin dit jaar in een interview met Oprah Winfrey dat hij doping gebruikte. Hij heeft al diverse keren zijn verontschuldigingen aangeboden, maar dat is nu ook permanent op Twitter te lezen.  

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. André Somers

  Je kan het ook sarcastisch lezen, zo je wil. In die lezing slaat het “all of which” inderdaad op *al* het voorgaande, inclusief oprichting LiveStrong, fondsenwerving en het fietsen op zich. Ik denk dat dat een waarschijnlijker manier van interpreteren is dan dat dit een oprecht excuus is voor het belazeren van de kluit met doping.

  • DiscuJohn

   Deze man is een hoogst intelligente pathologische leugenaar met bewezen psychopatische trekken. Ik vrees inderdaad dat je gelijk hebt…

   (in antwoord op André Somers)

Reacties niet toegestaan