De site van Poetin: Het Kremlin enthousiast over Holland Heineken House

Op de officiële site van Vladimir Poetin is ruim aandacht voor diens bezoek aan het Holland Heineken House. Hij heeft een goed gesprek gehad met de koning en koningin, lezen we daar. Die hebben verteld hoe fantastisch Rusland de spelen heeft georganiseerd en ook hun waardering geuit voor de duizenden vrijwilligers. Poetin op zijn beurt vertelde dat Rusland ook behoefte had aan goede wintersportfaciliteiten: bij de opdeling van de USSR waren die allemaal in andere staten beland, vertelde hij de koning.  Hij kondigde aan ook de slotceremonie bij te wonen en aanwezig te zullen zijn bij de Paralympics, die na de Spelen worden gehouden. 41d4bdfb1b459967321b  

Bron(nen):   Kremlin      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Prikker

  Toch sportief van ‘m.

 2. Paulraw

  Wat je ook van hem vindt.
  Geweldige PR stunt van ‘m .Hij lacht ons allemaal uit .Wüst knuffelen na alle kritiek op het homobeleid.Stoer rondlopen in een oranje stoeipakje,Cool doen met de koning.

  • Karel Kritisch

   Ik weet niet of hij ons uitlacht. Volgens mij waardeert hij de Nederlandse opstelling wel nadat de rest van Europa Rusland links laten liggen. Ik vind de Nederlandse opstelling eigenlijk niet zo verkeerd. In een goede vriendschap zegt men elkaar de waarheid en is men niet alleen een vriend met mooi weer. Door toenadering kun je veel meer bereiken dan met uitsluiten.

   (in antwoord op Paulraw)
   • Paulraw

    Daar dacht ik ook eerst aan .
    Maar dat hij in zo’n oranje stoeipakje verscheen ,gaf het geheel natuurlijk wel een hilarisch kantje.
    Misschien heeft de luchtige diplomatie van Rutte hem over de streep getrokken ,die zat zelfs grijzend tussen boeven als Lukasjenko op de tribune.
    Misschien dacht ie ,ach Rutte lacht ook overal om ,dus laat ik het ook maar niet meer zo serieus nemen.Zo’n oranje pakje breekt dan het ijs,die Poetin heeft zijn PR op orde.

    (in antwoord op Karel Kritisch)
 3. AvdBoom

  Maxima blijft zo te zien het feestbeest wat ze in NY al was, maar nu met macht (regentes) en geld. Gevaarlijke combinatie, WA mag wel uitkijken.

Reacties niet toegestaan