Falcao gaat bij Van Gaal 33 euro verdienen, per minuut

Eigenlijk was Louis van Gaal, na 200 miljoen euro aan inkopen, klaar met de aanschaf van een elftal waarmee United wel kampioen moet worden. Maar toen volgde de ene na de andere teleurstelling, met de doffe 0-0 zaterdag als voorlopig eindpunt. En dus werd, tegen iedere prijs, de Colombiaanse ster Falcao nog gehaald. Van Gaal had goede herinneringen aan de speler van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Colombia en Nederland deze zomer. En dus kwam gisteravond vlak voor het sluiten van de markt Falcao aan per privé-jet (uiteraard). En de Engelse ochtendbladen zijn het eens over het salaris dat Falcao gaat verdienen. 19.000.000 euro per jaar. Dat is 54.000 euro per dag, ofwel 33 euro per minuut. Dag en nacht.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Daar ga ik dan met al mijn studeren, slechts een fractie van wat een ongeschoold manneke in zijn zak steekt. Ik doe iets fout denk ik…

  • Dead Silence

   Ik ook. Toch ben ik blij dat ik genen heb gekregen die leidde tot verstandelijke vermogens, hetgeen mij geen windeieren heeft gelegd.

   (in antwoord op catchit64)
   • Volledig

    Je verstandelijke vermogens zijn niet voldoende in staat om in ieder geval voldoende taalbeheersing op te doen.

    (in antwoord op Dead Silence)
  • Volledig

   Ongeschoold? Wat een afgunst, die man heeft gewoon zijn school afgerond. Die man is sinds zijn 13 professional wat inhoudt dat hij 6 dagen in de week meerdere uren traint, gezond eet, veel moet laten in z’n priveleven en daarnaast ook nog regelmatig moet opdraven voor allerlei events. Hij verdient belachelijk veel voor wat hij doet, maar het is niet dat hij niks doet.

   (in antwoord op catchit64)

Reacties niet toegestaan