Nieuw rapnummer met Memphis Depay en Quincy Promes: 'De Rene Le Blancs van de hiphopscene'

Sport
zaterdag, 12 november 2022 om 14:36
welingelichtekringen header 1
FC Barcelona-speler en drijvende kracht van het Oranje-elftal Memphis Depay heeft kort voor het WK een rapnummer uitgebracht samen met zijn boezemvriend Quincy Promes en de Haagse rapformatie SFB. Het nummer 'Tat Tat' zit vol stoere taal van de twee internationals.
De van poging tot moord verdachte Promes staat over vier maanden terecht in de rechtbank in Amsterdam. Ook wordt hij door het OM ervan verdacht betrokken te zijn bij drugshandel en het deelnemen aan een criminele organisatie. Hij vluchtte na zijn arrestatie naar Rusland, waar hij sinds december 2020 voetbalt bij Spartak Moskou.
In de videoclip maakt Promes schietgebaren met z'n handen en laat hij weten dat het prima met hem gaat: “Ik heb alles onder control. Veel stacks op m'n bankroll... Spreid je benen... Heb je niet geleerd dat je nooit moet spelen met een nigga met Russian money?” aldus de bij Oranje in ongenade gevallen spits in de videoclip.
In de comments wordt vrij lauw gereageerd op het rapnummer. Zo geeft ene Lewis Forbis aan dat Memphis meer minuten in deze clip te zien is dan op het voetbalveld en schrijft Simon B dat de voetballers volgens hem de 'Rene Le Blancs van de hiphopscene' zijn. En dat is geen compliment.