Van Gaal gaat internet gebruiken bij Oranje

Louis van Gaal gaat als bondscoach regelmatig gebruikmaken van internet. Hij heeft het plan geopperd om via dit moderne medium dagelijks contact te hebben met de internationals. In een gesprek met BNR Nieuwsradio vertelde hij dat hij graag meer wil weten van hun slaappatroon. Niet om ze elke avond te controleren, maar om hun fitheid en fysieke gesteldheid nauwkeurig in kaart te brengen. Van Gaal is al een aantal jaren druk bezig met internet. ,,Zo ver moet je gaan'', zo legde hij zijn opmerkelijke idee uit voor BNR Nieuwsradio. ,,Voor zoiets heb je een website. Daar kunnen de spelers op inloggen. Dat wil ik gaan gebruiken bij het Nederlands elftal. Ik zal dan wel  spelers moeten overtuigen dat het geen middel is om hen te controleren, maar dat het iets is voor hunzelf. Dat ze op die manier beter kunnen herstellen van hun inspanningen''. Van Gaal wil na zijn aantreden als bondscoach graag het contact met de spelers intensiveren. ,,En dat kan door middel van moderne communicatie''. Hij benut al geruime tijd de diensten van een computergoeroe, zoals hij dat noemt. ,,Die kan een dergelijke website bouwen. Daar kunnen de spelers dan op inloggen. Ik kan hen dan beelden laten zien en discussies voeren''.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. catchit64

    “Louis van Gaal gaat als bondscoach regelmatig gebruikmaken van internet. Hij heeft het plan geopperd om via dit moderne medium dagelijks contact te hebben met de internationals.”

    Jeetje, ik heb mijn eerst domeinnaam in 1992 geregistreerd, da’s 20 jaar geleden.
    Geeft weer aan dat het voetbal ontzettend achter loopt want om internet een modern medium te noemen… In de ontwikkelde wereld noemen we het internet al jaren een “vaste waarde”

Reacties niet toegestaan