Zit scherm van je Macbook straks ook onder vette vingers? Touchscreen op laptops? (video)

Het ligt nogal voor de hand. Apple heeft de wereld aan het touchscreen gekregen: iPad, iPod, iPhone. Alleen de laptops en desktops van Apple hebben nog geen touchscreen. Concurrent Microsoft heeft het al wel in de combi tablet/laptop. Komt Apple nu dus ook met een touchscreen op de Macbooks? Er wordt door Apple-geeks volop over gespeculeerd. De afgelopen weken  ging in kringen van Apple-watchers steeds over 'the watch'.  Komt Apple met een iWatch? Nu hebben sommigen het ineens over de touchscreen. Dat zou er zo uit kunnen zien: Er zijn trouwens ook tegenstanders: 'Zit het scherm van mijn MacBook straks - net als bij iPad en iPhone - ook onder de vette vingers? Jakkes.'  Maar voorstanders zeggen: 'Het is onlogisch om géén aanraakscherm te hebben. Leg eens aan kleine kinderen uit: Die kennen niet anders dan  tablets met touchscreen. Gaan die straks met een muis of touchpad zitten frutten?' Ze zouden in paniek raken omdat het scherm niet reageert. En je kunt zeggen: Apple móet  wel want de concurrentie doet het ook. Interessant trouwens: Apple doet iets omdat de concurrentie het al doet. Was het niet jaren omgekeerd? Iedereen volgde vernieuwingen van Apple... Voorbij die tijd? Ter vergelijking: Commercial van de Surface van Microsoft:  

Bron(nen):   MacWorld  Forbes  Cnet  

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Alweer de zoveelste Applepropaganda. Nokia Communicators hadden al lang een touchscreen voordat AP[lle uberhaupt wist wat een telefoon was.

  • André Somers

   Palm Pilots ook. Maar je kan niet ontkennen dat Apple desondanks een revolutie heeft ontketend in de telefoonmarkt. En in vele andere markten. Apple is niet een bedrijf dat vaak de eerste is met iets, maar ze doen het wel vaak op een manier waarmee het ineens echt bruikbaar wordt. Op een manier waarbij er net even beter over nagedacht lijkt te zijn.

   (in antwoord op Dead Silence)

Reacties niet toegestaan