Alle iPhone-bezitters hebben vanaf 18 september een ‘nieuw’ toestel

iOS 7 was door Apple al aangekondigd. Nu is ook bekend gemaakt dat het nieuwe besturingssysteem vanaf 18 september is te installeren voor mensen met een iPhone 4 of een nieuwer iPhone-model. Op dezelfde dag komt de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem naar de iPad mini en de iPads van de tweede, derde en vierde generatie. Apple maakte het nieuws bekend tijdens een persevenement vanuit het hoofdkwartier in Cupertino. Er zijn zoveel veranderingen, met name ook qua vormgeving, dat je telefoon of iPad nieuw lijkt. "We hebben deze maand hard gewerkt aan het afmaken van iOS 7", liet algemeen directeur Tim Cook van Apple trots weten.  "Het zal snel het populairste besturingssysteem ter wereld worden." De meeste dingen die dinsdag over iOS 7 aan bod kwamen, waren al uitgelekt of door Apple onthuld. Het besturingssysteem is grafisch opnieuw ingericht en omvat onder meer nieuwe kernapps, een nieuw Berichtencentrum, een Control Center voor systeeminstellingen, AirDrop voor het delen van bestanden via wifi en Spotify-concurrent iTunes Radio. Nieuw aangeschafte apparaten krijgen iWork er gratis bij.

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Dan hoef je ook geen nieuwe te kopen.

 2. Dead Silence

  Dan hoef je ook geen nieuwe te kopen.

  • Genuine_Defector

   Heb een iPhone 4.
   Werkt nog prima. Alle iPhones die daarna kwamen zijn lariekoek en overbodig.
   De oude 4 is overigens nog steeds te koop voor €399. Maar voor minder heb je een betere en nieuwere Nexus 4.

   Heb de nieuwe N7 ook maar meteen in huis gehaald (sinds afgelopen zaterdag in de winkels). Glad, gelikt, licht, superdun, Full HD en voor de mensen die dat belangrijk vinden: betaalbaar i.t.t. tot ‘bepaalde andere merken’. Waar voor je geld dus.

   (in antwoord op Dead Silence)
 3. RhodBerth

  En helaas stapt Apple uit de smartphone race 🙁
  Nog steeds hetzelfde design als het 2010 model (iPhone 4). Amper vooruitgang t.o.v. het vorige model (enkel snellere processor, en betere camera, dat laatste moet nog maar blijken)

  Jammer. De markt is gebaat bij concurrentie!

  • Pietje_Precies

   mwah, op het gebied van fotografie zit er nog wel wat innovatie in de iphone 5s. Ook de vingerafdruk sensor op de home knop is een aardige. Daarnaast Airdrop. Het gaat niet meer zo hard als vroeger, maar het blijft mooi spul. ze hebben niet de omzet van Samsung, maar kunnen wel de marges blijven maken.
   Wat verwacht je dan van de form factor, dat het een rond toestel wordt? Alle toestellen lijken nu op een iPhone, en dan verwijt je Apple wat….

   (in antwoord op RhodBerth)
   • RhodBerth

    Sony X1 en Nokia Lumia 1020 zijn veel verder qua fotografie. Wat de iPhone 5s doet lijkt een beetje op de HTC One. Dat is geen innovatie.

    De vinger sensor is in dit segment inderdaad uniek. Ik kan me voorstellen dat dit voor veel iphone bezitters een belangrijke functie is, want vooral iPhone bezitters zie ik hun telefoon altijd ‘op slot’ doen. (nooit begrepen waarom een mens het zichzelf zo moeilijk maakt….)

    Dat alle toestellen op een iPhone lijken ben ik totaal met je oneens.
    Misschien was dat 3 a 4 jaar geleden zo, maar nu zeker niet meer.

    (in antwoord op Pietje_Precies)
   • Oh_Oh_SarCastro

    Je zal wel bedoelen dat de formfactor van de apple iSheep liis gejat van LG. (http://en.wikipedia.org/wiki/LG_Prada_(KE850)

    (in antwoord op Pietje_Precies)
 4. Robin

  Nog twee jaar en dan zijn ze Nokia. 🙂

 5. Captain Caveman

  Vingerafdruk sensor; “mede mogelijk gemaakt door de NSA”
  Wel erg handig, zo kan de bij gebruik de beller geidentificeerd worden, dmv positiebepaling zijn/haar locatie vastgesteld worden en is het alleen nog een kwestie van een drone sturen…

Reacties niet toegestaan