Over een paar maanden kun je ook bellen met WhatsApp

Het nieuws over de spectaculaire overname door Facebook is nog maar net verwerkt of de oprichter en CEO van WhatsApp Jan Koum komt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona met ander bijzonder nieuws. In het tweede kwartaal van dit jaar zal de dienst geschikt worden gemaakt om mee te bellen. Een klap voor de telecomaanbieders en prettig voor de 465 miljoen gebruikers van WhatsApp. Dat zijn er weer 15 miljoen meer dan vorige week toen de overname door Facebook werd bekend gemaakt. Want WhatsApp, dat vandaag zijn 5e verjaardag viert, blijft onstuimig groeien. Eerst zal de nieuwe dienst beschikbaar zijn voor iOS en Android. Andere platform volgen later. WhatsApp biedt al geruime tijd de mogelijkheid korte spraakberichten te sturen, maar met de nieuwe functie wordt het mogelijk om volledige gesprekken te voeren.

Bron(nen):   Techcrunch      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Marco Gorter

  Voor mij werkt Google Hangout ook erg goed, tevens beeldbellen (ook met meerdere personen). Natuurlijk ook berichten en foto’s. Tevens cross platform, werkt ook bij collega op de iphone.

 2. harrr

  Gelukkkig ben ik net op tijd ontsnapt aan de datagraaigrage klauwen van die zuckerberg

 3. Marco Gorter

  Wordt steeds gekker, nu krijgt Facebook alsnog mijn mobiele nummer.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3603163/2014/02/25/Dwangsom-dreigt-voor-privacyschending-WhatsApp.dhtml

Reacties niet toegestaan