Hoe het gaat met Apple in 7 grafieken

Het gaat nog steeds goed met Apple. Er zijn producten waar de loop uit is, zoals de iPod, maar er zijn voldoende producten waarvan de verkoop blijft groeien.accessories revenue ttmappletrailing12 ipad revenue ttm iphone revenue ttm ipod revenue ttm mac revenue ttmaccessories revenue ttm appletrailing12  

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Divert

    Sorry Gerard, maar ik zie in deze grafieken al anderhalf jaar geen groei meer. Een beetje groei in de winst van op iPhones, maar onder de streep (het totaalresultaat) laat al 6 kwartalen geen groei meer zien. De grafieken maskeren dat enigszins door helemaal terug te gaan tot 2008, maar groeicijfers van 6 jaar geleden is niet bepaald een actuele afspiegeling van de stand van zaken.

  2. Dead Silence

    Kunnen we de rubriek Tech niet Apple noemen? De auteur krijgt er geen genoeg van blijkbaar.

  3. Divert

    Ik zie in deze grafieken al anderhalf jaar geen groei meer. Een beetje groei in de winst van op iPhones, maar onder de streep (het totaalresultaat) laat al 6 kwartalen geen groei meer zien. De grafieken maskeren dat enigszins door helemaal terug te gaan tot 2008, maar groeicijfers van 6 jaar geleden is niet bepaald een actuele afspiegeling van de stand van zaken.

Reacties niet toegestaan