Veel klachten: iPhone 5 krast te snel

Het goede en slechte nieuws voor Apple: Goed: de iPhone5 gaat turbo en het bedrijf zou binnen afzienbare tijd 1000-miljard dollar waard kunnen zijn (nu 650 miljard). Het Apple-aandeel staat recordhoog. Slecht: Weer rellen en  opstootjes bij FoxConn, de Chinese leverancier van Apple. Er was eerder publiciteit over slechte arbeidsomstandigheden en zelfmoorden onder werknemers. Er zijn 5000 agenten op afgestuurd. Ook niet best: We berichtten eerder  over de krakkemikkige GPS-app. En nu krast de achterkant van de iPhone5 ook nog eens als een dolle. Er komen massaal klachten van kersverse iPhone5-bezitters. Sommige iPhones komen zelfs gekrast en gebutst uit de verpakking. Vooral de zwarte versie van de iPhone5 raakt heel makkelijk beschadigd. Ook de hoeken van de telefoon krassen snel. Het schijnt erbij te horen zo'n relletje. Bij de '4' was er veel gedoe over de antenne die het niet goed deed. Nu dus problemen rond de navigatie en de achterkant. De ultieme test: 2-jarige met sleutelbos. Is dit 'normaal gebruik'?

Bron(nen):   WSJ  DiscussionsApple  Cnet  

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Genuine_Defector

  Haha, de film doet mij een beetje denken aan een befaamde sketch van de geweldige Tommy Cooper.

  “I went to the doctor the other day,I said ‘it hurts when I do that’.
  He said ‘well don’t do it’.”

 2. catchit64

  En dan doet ie het minder goed als er een krasje op zit? wat een lulkoek. Het is een gebruiksvoorwerp met een beoogde levensduur van een jaar of 2 dus niet zeuren maar gebruiken.

 3. RhodBerth

  Nu blijkt ook dat de voorzitter van de jury in de apple vs samsung zaak op totaal verkeerde gronden de patenten heeft toegekend aan apple. Hij heeft in interviews gesteld dat de groep juryleden neigden naar Apple gelijk geven, maar hij had een argument (dat nu niet blijkt te deugen!) waarmee hij alle juryleden overhaalden. (omdat hij voorzitter was, en ze hem als expert zagen).

  Dit muisje krijgt een enorm staartje. Apple komt in zwaar weer voorspel ik. Ik zou geen aandelen apple kopen.

 4. Dead Silence

  En de WiFi doet het ook niet altijd geweldig, laat staan het scherm. Effe googlen zou ik zeggen. En wat de patentenzaken betreft, Apple verliest de laatste tijd alles, behalve in de VS, hetgeen dubieus bleek. Apple is over.

Reacties niet toegestaan