voetbal
door anp
woensdag, 03 oktober 2018 om 22:54
psv verliest in champions league ook van inter1538600184
EINDHOVEN (ANP) - PSV is na twee groepswedstrijden in de Champions League nog puntloos. Na de nederlaag van 4-0 bij FC Barcelona was ook Internazionale te sterk voor de kampioen van Nederland: 1-2.
Middenvelder Pablo Rosario, onlangs opgenomen in de voorselectie van Oranje, schoot in de 27e minuut van buiten het zestienmetergebied prachtig raak. Kort voor rust maakte Internazionale via Radja Nainggolan gelijk. De Italianen mochten blij dat ze op dat moment nog met elf mensen op het veld stonden. Doelman Samir Handanovic kreeg slechts geel toen hij buiten het zestienmetergebied hands maakte na een actie van Steven Bergwijn.
Na de pauze was PSV-keeper Jeroen Zoet voor een belangrijk deel schuldig aan de tweede tegentreffer. Hij kwam na een uur spelen zijn doel uitgerend, terwijl Daniel Schwaab nog met Mauro Icardi in gevecht was om de bal. Zoet en Schwaab liepen elkaar omver, waarna Icardi scoorde: 1-2. PSV was via Donyell Malen nog dicht bij 2-2.