Doet de grootte van de penis er iets toe

De vraag is omstreden. In deze Ted-talk komt het antwoord (of de antwoorden) uit het dierenrijk  

1 Reactie Doe mee met de discussie →


 1. Karl Ruprecht Kroenen

  Na het recente schrijfwerk van ʎoɹ np ǝéɹısép dat echte mannen slechtere partners zijn,had ik toch een beetje de indruk dat haar partner waarschijnlijk een wat minder “echtere” man is en zij daarom maar in de pen klimt om dit soort “waarheden”ook luidkeels te gaan propageren zodat haar man vanzelf een goede man blijkt te zijn zonder een echte man te zijn.

  Ik kan er ook naast zitten natuurlijk.

  Maar na deze post komen de vragen mij weer bovendrijven, en heb ik het idee dat ..nou ja…. weet je wel.

  Weer over hem en zijn ge-lul en dan een kleine?

  Oke, even verder nu.

  Een stevige en doortastende banketstaaf van redelijk formaat is natuurlijk altijd van meerwaarde,en dat zullen de meeste vrouwen gerust kunnen beamen.

  Maar de vraag of alleen de grootte van deze banketstaaf er toe doet is niet zo waardevol en is niet iets wat op zichzelf kan staan.
  Uiteindelijk draait het bij een echte liefdevolle relatie niet zozeer om het formaat van de banketstaaf,maar nog meer om wat voor man de man zelf is.

  Wat voor vrouw de vrouw is,is natuurlijk ook van belang.
  Er zijn vrouwen die gewoon alleen van een flink stuk banketstaaf houden ,maar er zijn ook vrouwen die nog meer van een echte man met een flinke banketstaaf houden.
  Helaas zijn er dus ook vrouwen die geen echte man met een bevredigende banketstaaf hebben.
  Deze vrouwen blijven dus vanzelf met vragen achter.

  Het klinkt allemaal heel ordinair ,maar als dit soort zaken allemaal niet uitmaakt zouden er dus ook niet van dit soort vragen zijn.

  Een kwart soepstengel is niet echt een probleem , zolang de eigenaar maar een man is die de rest van zijn essentiële mannen-taak naar behoefte invult.

  Is het een man met een kwart soepstengel die ook nog eens een slappe verwijfde lafaard is, dan rijzen er vanzelf vragen en voelt zijn vrouw niet meer dat zij gewoon vrouw mag zijn omdat haar man geen man meer is.

  Dan krijg je dus vrouwen die de baas over hun man zijn of vrouwen die ondanks deze tekortkomingen hun taak als vrouw trouw blijven ,maar dus wel op zoek gaan naar antwoorden waarom er zaken toch niet kloppen.

  De banketstaaf is absoluut belangrijk ,maar de man zelf is dat nog meer.
  Als het een man betreft zonder goede banketstaaf en zonder een ruggengraat ,dan slaat de paniek bij zijn vrouw vanzelf toe en gaat zij dus terecht op zoek naar antwoorden om haar twijfels gerust te stellen.

  Dit soort vragen proberen af te rekenen met oeroude klassieke typeringen van wat nu eigenlijk wat is ,maar krijgen helaas geen bevredigend antwoord buiten hetgeen wat al van tevoren op het puntje van bijna ieders tong ligt.

  Een echte liefhebbende man die ook nog eens met een flinke banketstaaf aan de deur komt is iets wat bijna elke vrouw het liefst wil.

Reacties niet toegestaan