5 redenen waarom de wereld in 2012 zal vergaan

Mensen van over de gehele wereld voorspellen een mogelijk einde van de aarde in 2012. Niemand weet wat waar is. Hier in ieder geval een opsomming van verschillende roddels die de ronde doen over het einde van de aarde:
1. Bevolkingsgroei. De laatste eeuwen is het aantal mensen op de aarde explosief toegenomen. Blijft deze groei zo doorzetten dan zou dit het einde van de wereld kunnen betekenen.
2. Maya Kalender. Hier begon het allemaal mee: volgens deze kalender zou het einde van de wereld in 2012 plaatsvinden. Op 21 december 2012 loopt de kalender namelijk af.
3. Zon opgeslokt in een zwart gat. De zon zou in 2012 precies door het midden van onze Melkweg gaan waar zich een zwart gat zou bevinden.
4. Aanval van Aliens. Wetenschappers komen steeds vaker aanwijzingen voor de mogelijke aanwezigheid van buitenaards leven tegen. Er is natuurlijk een kans dat dit leven ook de aarde zal bezoeken.
5. Super vulkanen. De Yellowstone vulkaan in Amerika barst eens in de 650.000 jaar uit. Geologen zien 2012 als een jaar waarin de uitbarsting weleens zou kunnen plaatsvinden. As dit gebeurt zal de lucht zich met as vullen, de zonnestralen tegenhouden en zo een ijstijd kunnen inleiden.

Lees hier nog meer roddels.

Bron(nen):   Odd Stuff Magazine