Zo paren dieren

Bonobo’s
De bonobo’s hebben seks met het gezicht naar elkaar toe. Ook doen zij net als de mens aan tongzoenen. Bonobo’s hebben seks om ruzies goed te maken, om elkaar te begroeten, excuses aan te bieden en om voedsel te vragen. Ook doen ze aan masturbatie en kunnen ze homoseksueel zijn.Clown Fish
Deze vissen kunnen van geslacht wisselen. De grootste vis uit de kolonie wordt het vrouwtje. Dit vrouwtje laat zich vervolgens bevruchten door de op één na grootste vis uit de kolonie, een mannetje. Wanneer dit vrouwtje doodgaat zal het grootste mannetje veranderen in een vrouwtje.

Zeeduivel
De mannetjes zeeduivel is een stuk kleiner dan de vrouwtjeszeeduivel. Om het vrouwtje te bevruchten injecteert het mannetje sperma op het lichaam van de vrouwelijke zeeduivel. Zij kan overal op haar lichaam sperma ontvangen.

Kousenbandslang

Eén keer per jaar stoot de vrouwelijke kousenbandslang feromonen uit die honderden mannetjes op dezelfde tijd aantrekken. Deze ‘orgies’ kunnen ontzettend groot worden. Er doen soms wel 30.000 slangen mee.

Stekelvarken
Het vrouwelijke stekelvarken is maar 10 uur per jaar vruchtbaar. Het mannetje zal haar eerst geheel onder plassen. Het vrouwtje zal hierna laten merken of ze klaar is om te paren of niet.

Dolfijn
Mannelijke dolfijnen hebben een ongelooflijke seksdrive. Hierdoor verkrachten ze vaak andere dolfijnen, maar ook bijvoorbeeld zeeschildpadden.

Fruitvlieg
Een bepaalde soort fruitvlieg heeft het langste sperma van het dierenrijk. De sperma is 1000 keer langer dan menselijke sperma.

Giraffe
Een mannelijke giraffe zal eerst aan de plas van het vrouwtje proeven of zij in een vruchtbare periode is. Dan pas zal hij overgaan tot seks.

Bron(nen):   Oddee      

544 Reacties Doe mee met de discussie →