Zo duur is Yolanthe

Voetballer Wesley Sneijder mag dan miljoenen verdienen in Turkije, zijn vrouw Yolanthe geeft het geld net zo snel uit als het binnenkomt. Sinds het stel naar Istanboel is verhuisd lijkt de voetbalvrouw nog vaker de wereld over te reizen dan voorheen. Zo is Yo wel vaker in Beverly Hills te vinden en slaapt dan uiteraard in het meest luxueuze hotel van Hollywood. Een kamer kost daar al snel €2000,- per nacht. Ze is er inmiddels al zo vaak geweest dat ze, als ze een kamer boekt, kussens krijgt waar haar initialen YC op gestikt zijn. Volgens weekblad Weekend is Yolanthe, naast de torenhoge hotelrekeningen, ook in het dagelijks gebruik voor Wesley duur. Zo zouden er weken zijn dat Yolanthe 25.000 euro spendeert aan ‘dagelijkse’zaken.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Marijkewerf

  Verwend kreng.

 2. Dead Silence

  Dure escortdame.

 3. kletsmajoor

  Kennelijk heeft ze het item over hoe je rijk kunt blijven niet gelezen.

 4. Cornelis Berend

  Maar als Yolante thuis met Wesley thuis eet, dan eten ze met het van moeder Smit’s zuur verdiende geld betaald zilveren bestek!

 5. Ferry Fer

  Natuurlijk reist ze nog vaker de wereld over, wie wil er nu werkelijk in Turkije wonen?

 6. Marrrrr

  Bespeur ik jaloezie hier? Als ze het zich kunnen veroorloven en zij en Wesley het met elkaar eens zijn is hier toch niets mis mee? Hun geld, hun zaken.

Reacties niet toegestaan