Justin Bieber beschuldigd van verkrachting

Twee vrouwen zijn naar voren gekomen om Justin Bieber te beschuldigen van seksueel misbruik. Volgens de website Too Fab ontkent het kamp van de zanger een van de beschuldigingen als "feitelijk onmogelijk".

De eerste vrouw, die zichzelf Danielle noemt zegt in 2014 verkracht te zijn door Bieber. Dat zou zijn gebeurd na een evenement in de Texaanse stad Houston met Scooter Braun. Ze zegt dat de popster haar uitnodigde naar zijn kamer, waar de twee alleen bleken te zijn. De zanger zou haar hebben uitgekleed en hebben verkracht in die hotelkamer.

Danielle zegt dat beschuldigingen aan het adres van Ansel Elgort haar ertoe hebben gebracht naar buiten te treden. De acteur is beschuldigd van het seksueel misbruiken van de toen 17-jarige Gabby in 2014.

Een andere vrouw antwoordde op de tweet met Danielle's verhaal dat ze ook is verkracht door Bieber. De tweede vrouw zegt dat ze ook naar een hotelkamer werd gelokt in 2015. Volgens haar hield Bieber haar vast in een slaapkamer, waar hij haar ook verkrachtte.

Iemand van het managementteam van Bieber ontkent de eerste beschuldiging, omdat de popster die avond ergens zou hebben geslapen. Op de andere beschuldiging is nog geen reactie gekomen.