TMZ: Britney Spears wil nooit meer optreden

Nu Jamie Spears verwijderd is als toezichthouder en de vrijheid van Britney Spears aan de horizon lonkt, lijkt de zangeres er over uit te zijn voorlopig niet meer te willen optreden. Of dit voorgoed is, is nog niet duidelijk. Dit meldt TMZ.

Meerdere bronnen hebben aan TMZ laten weten dat het een langgekoesterde wens van Britney is om niet meer het podium op te hoeven en even gas terug te nemen. De zangeres liet eerder dit jaar al weten nooit meer te willen optreden zolang haar vader nog zeggenschap over haar had, maar lijkt die lijn ook door te willen trekken nu hij is afgezet. Spears' voormalige manager Larry Rudolph, die ontslag nam in juli, liet bij zijn afzwaaien ook al weten dat Britney met pensioen wil gaan en van het leven wil genieten.

Britney liet tijdens een van de hoorzittingen dit jaar weten tegen haar wil in een Europese tour in 2018 te hebben gedaan en in de jaren daarvoor 6 dagen per week moest optreden in Las Vegas van haar vader. "Het is te vergelijken met wat sekswerkers moeten doen: tegen hun wil in werken terwijl hun paspoort, telefoon en creditcard zijn afgenomen. Dat is wat er met mij in Vegas is gebeurd."

Hoewel fans hun idool uiteraard weer graag zouden zien optreden, hebben ze er alle begrip voor als dat niet gaat gebeuren. "Deze vrouw is zo lang onderdrukt geweest door haar vader dat ze het verdient om te doen wat ze zelf wil. En als dat betekent dat we haar nooit meer op een podium zien, dan is dat zo. Als ze maar gelukkig is," aldus een fan.