Gezicht van Justin Bieber deels verlamd door virus

Justin Bieber heeft het syndroom van Ramsay-Hunt. Dat meldt hij zelf op Instagram. Daardoor is zijn gezicht gedeeltelijk verlamd.

"Ik wilde jullie een update geven over wat er allemaal gaande is", zegt hij in een video, nadat hij eerder deze week drie shows verplaatste. "Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik wat het syndroom van Ramsay-Hunt wordt genoemd."

Dat komt door een soort virus dat de zenuw in zijn oor en gezicht aanvalt, aldus Bieber, "en ervoor zorgt dat mijn gezicht verlamd is." Hij wijst erop dat een van zijn ogen niet knippert. "Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht, deze neusvleugel kan niet bewegen, dus het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht."

Hij benadrukt dan ook dat hij niet in staat is nu optredens te geven. "Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien. Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me om het rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen." De komende tijd neem hij even rust, vervolgt Bieber. Hij heeft er vertrouwen in dat alles weer goedkomt. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed."

Bron(nen):   Instagram