Mocro maffia-acteur stapt op injectienaald en verlaat Expeditie Robinson

Je verwacht het niet op een idyllisch zandstrand van een onbewoond eiland, maar acteur Iliass Ojaa had de pech om op een aangespoelde injectienaald te stappen tijdens zijn deelname aan het tv-programma Expeditie Robinson.

De acteur ontsmette de wond zelf, maar door miscommunicatie kwam er geen arts langs voor een medische controle. Daarop besloot hij om het eiland te verlaten. Producent SimpelZodiak betreurt zijn vertrek: “Helaas hebben we te maken met veel plastic en ander afval dat aanspoelt op de stranden. Ook in Maleisië. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de stranden regelmatig worden geveegd, en er is 24/7 een dokter aanwezig bij Expeditie Robinson.”

“We hebben onderschat hoe groot de angst van Iliass was, nadat hij in die naald was gestapt. Dat betreuren we. Aangezien het hier niet direct om een verwonding ging, maar om een onderzoekstraject, moest er eerst een plan van aanpak worden gemaakt en was de arts niet direct ter plaatse. Achteraf gezien hadden wij dit alles sneller en beter aan Iliass moeten communiceren om hem gerust te stellen”, schrijft een woordvoerder.