Dit is de held die het bloedbad voorkwam

Dit is Spencer Stone op het moment dat hij het ziekenhuis in Lille uitkwam. Hij zorgde er vrijdag voor dat de 26-jarige Marokkaan die veel mensen wilde doden voor zijn god daarin niet slaagde. De 23-jarige Stone verliet gisteravond het ziekenhuis in Lille waar hij was behandeld zonder met de pers te praten. Hij werd bij het ziekenhuis opgehaald door een auto van het corps diplomatique. Waar hij naartoe werd gebracht is niet bekendgemaakt. Zijn familie is inmiddels onderweg naar Frankrijk.

Stone werd geraakt in zijn nek en gezicht en verloor bijna zijn duim. Desalniettemin hielp hij een andere passagier die gewond was geraakt voordat hij zelf medische hulp zocht.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Amerika plus plus
  Marokko min min

 2. Blorg

  Klopt niet Vink,

  De eerste échte held werd in zijn nek geschoten en ligt nog in het hospitaal. De 51 -jarige professor Mark Moogalian

  Il est sorti du train sur une civière, envoyé directement aux soins intensifs à Lille. Mais personne ne connaissait encore son nom. Le quotidien britannique The Telegraph l’a révélé dimanche : il s’appelle Mark Moogalian et il est un autre héros du Thalys.

  Originaire de Virginie aux Etats-Unis, ce professeur à l’université de la Sorbonne de 51 ans vit en France avec son épouse, Isabelle Risacher-Moogalian. Tous deux étaient à bord du train vendred

Reacties niet toegestaan