Giel Beelen sluit huwelijk in Glazen Huis

Giel Beelen heeft woensdagavond in het Glazen Huis in Heerlen een huwelijk gesloten. Bruidegom Bart en bruid Renate gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van hun getuigen Domien Verschuuren en Paul Rabbering en de luisteraars van 3FM Serious Request.

Bart en Renate leerden elkaar op 14 december 2002 kennen tijdens een gala. Beelen werd woensdag op de valreep voor een dag beëdigd tot bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, zodat hij het tweetal in het Glazen Huis in de echt mocht verbinden.

Het aanstaande trouwpartijtje gaf de dj behoorlijk wat spanning. "Ik vind het echt een ding, man wat ben ik zenuwachtig. Die mensen beloven elkaar straks van alles en daar ben ik dan verantwoordelijk voor", zei Giel vooraf. Na het jawoord kwam dj Paul Elstak als verrassing binnen. Hij draaide voor de openingsdans het nummer Ik heb je lief van Paul de Leeuw in zijn remix met Rainbow High In The Sky, twee favoriete nummers van het bruidspaar.

De 3FM-actie Serious Request heeft tot nu toe ruim 5,5 miljoen euro opgehaald. Donderdagavond wordt de eindstand bekend.