Gordon mist alleen salaris uit Toppers-tijd

Gordon kijkt niet met een positief gevoel terug op zijn tijd als lid van De Toppers. De zanger en presentator mist uit die periode alleen het geld, vertelt hij in een interview met Volkskrant Magazine.

Gordon stopte in 2011 met De Toppers, iets dat hij in 2009 ook al eens tijdelijk had gedaan. Aan het salaris mankeerde niks; Gordon verdiende zo'n anderhalve ton per optreden met de zangformatie, die sinds zijn vertrek bestaat uit Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom. "Dat is het enige wat ik mis: dat geld binnenhalen", laat 'Goor' weten.

In 5 jaar later zei Gordon dat zijn vertrek te maken had met de kwade dronk van René en met Jeroen die hem uit de Toppers wilde hebben. Van der Boom ontkent dat. Gordon: "Joh, laat Jeroen van der Boom lekker gaan. Die man is zo fake en nep, daar hoort zo'n reactie bij, zijn ontkenning is totaal voorspelbaar. Ik heb met hem het paard van Troje binnengehaald."

Monster

Van der Boom zou tegen de anderen dingen over Gordon hebben gezegd, bijvoorbeeld dat hij niet kan zingen, en de boel hebben opgeruid. "En Froger wás al niet te genieten, vanwege dat drankprobleem van hem", aldus Gordon. "Zonder alcohol is het de allerliefste man op aarde, maar als hij drinkt is het een beest. Een monster. Arrogant, zelfingenomen."

Gordon moet altijd hartelijk lachen als hij de drie Toppers op televisie ziet doen 'alsof ze het allemaal zo leuk hebben samen'. "Wat een leugenaars allemaal!", zegt de 47-jarige artiest. "Ik heb er Jeroen en Gerard niet zo lang geleden nog over gesproken. Tot op de dag van vandaag is het haat en nijd. De sfeer is niet te harden, achter de schermen verachten ze elkaar."