Zoon haalt uit op Madonna’s Instagram

- Rocco Ritchie heeft een nare opmerking achtergelaten op het Instagramaccount van zijn moeder Madonna. Dat beweert Daily Mail te hebben gezien, voordat de post werd verwijderd.

Madonna plaatste op het sociale medium een Mannequin Challenge clipje. Daarin was ze te zien met Rocco's jongere broer en halfzusje, David (11) en Mercy (10). "Ik ben zo blij dat ik daar niet meer woon", zou de tiener in de comments hebben verklaard.

De zestienjarige kwam deze zomer in opstand toen hij weigerde terug te gaan naar zijn moeder in New York. In de voogdijregeling die Madonna en Rocco's pa Guy Ritchie troffen, is opgenomen dat hun kids hun tijd verdelen tussen New York en Londen, waar Guy woont.

Afgelopen week werd bekend dat Rocco eind september werd opgepakt voor het bezit van cannabis. Madonna nam het in een statement op voor haar tienerzoon. "Ik hou heel veel van mijn zoon. Ik zal alles doen om hem de steun te geven die hij nodig heeft, en ik vraag jullie onze privacy te respecteren in deze tijden"