André Hazes: "Natuurlijk had ik genoeg uit te leggen. Daar had Moon ook alle recht op"

Beroemd
woensdag, 29 april 2020 om 5:40
andre hazes ik was thuis aan het ontvluchten1588132096
In de periode voor de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg, liep de zanger meestal weg voor hun problemen. Hij ontvluchtte zijn problemen door met Bridget te gaan. Maar ze hebben het uitgepraat, Moon en hij.
"Natuurlijk had ik genoeg uit te leggen. Daar had Moon ook alle recht op. Ik heb dingen gedaan die niet goed waren. Dat wil ik nu ook gewoon hardop te zeggen. We hebben hele lange en goede gesprekken gehad en uiteraard zijn dat nog steeds dingen waar we over praten. Het is niet dat je thuiskomt, en alles is weer goed. Het is ook niet niks wat er is gebeurd. We hebben alles op tafel gegooid, dingen waar zij mee zit, maar ook waar ik mij wel eens aan kon ergeren. Ik kan je vertellen dat het beter gaat dan ooit. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Nu ik aan het verleden terugdenk, was ik thuis aan het ontvluchten. Ik bedacht steeds wel iets om ergens naar toe te gaan.”, zo vertelt hij woensdag in een interview met Privé.
Nu de twee na zijn avontuur met Bridget Maasland weer bij elkaar zijn gaat het beter dan ooit, laat Hazes weten.
De twee hebben volgens de zanger nog steeds "hele lange en goede gesprekken", onder meer over de taakverdeling thuis. "In huis deed ik ook niet echt veel. Als we bonje hadden, dan zei ik wel eens tegen haar: ’Ik ben moe, ik heb helemaal geen zin om op te ruimen’. En ik had te weinig oog voor wat zij allemaal deed. Als zij klaagde dat ze ook moe was, lag op het puntje van mijn tong om te vragen: ’Waar ben jij nou moe van?’".
Nu hij zelf vaker de zorg voor hun zoontje Dré (3) op zich neemt, heeft hij daar vanzelf antwoord op gekregen. "Nu maak ik het ook mee. Als zij wel eens alleen weg is en ik heb onze jongen de hele dag bij me… ik kan je zeggen: ik doe liever een heel weekend Ahoy’, dan ben ik minder moe!"