Anna Sorokin vindt dat ze een 'tweede kans' verdient

Beroemd
zaterdag, 15 oktober 2022 om 15:54
1645016470 anna delvey
Anna Sorokin, de oplichtster die Netflix inspireerde tot de serie inspiratie Inventing Anna, vindt dat ze een "tweede kans" verdient.
De 31-jarige Anna – die zich voordeed als een rijke Duitse erfgename genaamd Anna Delvey – sprak woensdag met Jake Tapper van CNN om spijt te betuigen voor haar acties tussen 2013 en 2017.
"Ik heb het gevoel dat ik een tweede kans verdien, het was mijn fout en ik heb mijn straf uitgezeten en ik heb het gevoel dat ik een tweede kans zou moeten krijgen", zei Sorokin, tegen Tapper. Ze zit met huisarrest en een enkelband in New York in afwachting van uitzetting naar Duitsland.
Vier jaar lang gebruikte de in Rusland geboren Sorokin haar neppersonage om ongeldige creditcards te gebruiken, van hotel naar hotel te gaan en naar schatting $ 275.000 op te branden. Ze werd in oktober 2017 gearresteerd en werd schuldig bevonden aan acht aanklachten.
Sorokin werd vervolgens in februari 2021 vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis, voordat ze in hechtenis werd genomen door de Amerikaanse immigratie- en douanehandhaving omdat haar visum was verlopen. Ze koos ervoor om 18 maanden in vreemdelingenbewaring door te brengen in plaats van zich uit te laten zetten. 
Op CNN legde Sorokin uit dat ze "zo spijt heeft van veel van de keuzes die ik heb gemaakt", en dat ze "zoveel heeft geleerd" en "als persoon is gegroeid" na haar proces. Ze zei dat ze vastbesloten niet weer te gaan frauderen.
"Ik heb zeker misbruik gemaakt van mensen", zei ze. "Ik was jonger en ik heb geleerd van mijn fouten."
Bron(nen): People