Gitaarcollectie Miley Cyrus gestolen

Beroemd
door anp
donderdag, 06 december 2018 om 2:16
gitaarcollectie miley cyrus gestolen1544059463
Een paar weken nadat haar huis compleet in de as werd gelegd door de bosbranden in Californië, is Miley Cyrus nog meer bezittingen kwijt. De gitaarcollectie van de zangeres werd gestolen uit een opslag.
De diefstal vond waarschijnlijk al in oktober plaats, maar volgens TMZ dacht Miley eerder dat familieleden de instrumenten hadden geleend. Pas woensdag kwam ze erachter dat de collectie ter waarde van meer dan 10.000 dollar was gestolen uit de opslagplaats. De dieven zouden gericht te werk zijn gegaan: alleen de gitaren zijn meegenomen bij de inbraak.
Vorige maand werd de villa die Miley met vriend Liam Hemsworth deelde volledig verwoest tijdens een grote natuurbrand in en rond Malibu. De zangeres, de acteur en hun huisdieren konden het gebied wel op tijd verlaten. "Ik ben een van de gelukkigen", liet Miley op Twitter weten. "Mijn dieren en de liefde van mijn leven zijn veilig weggekomen en dat is het enige dat nu telt. Mijn huis is er niet meer maar de herinneringen die ik er met familie en vrienden heb opgedaan blijven."