Jane Fonda (72) blijft in vorm

Beroemd
door Admin
dinsdag, 14 september 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Jane Fonda kwam 28 jaar geleden met haar video waarop ze voordeed hoe je thuis moet sporten. De film gaf een nieuwe dimensie aan het 'in vorm blijven' en was misschien wel het begin van de cultus die ertoe leidde dat miljoenen mensen thuis gingen gymen - er werden 17 miljoen videobanden van verkocht, een record. Nu, in 2010, is oma Fonda terug met een programma waarbij we nieuwe oefeningen krijgen voorgeschoteld van de 'workout queen.' Doel: pensionado's moeten leren hoe ze in vorm blijven.
Fonda wordt dit jaar 73 en heeft er al menige operatie opzitten om er lekker jong uit te blijven zien. En ze doet natuurlijk iedere dag wat ze anderen op haar instructie-dvd's voordoet. 
Alom is er veel bewondering voor de gewezen filmster die steeds tijdig de bakens wist te verzetten. Aanvankelijk een beroemde actrice die op z'n tijd een passend engagement niet schuwt (tegen de oorlog in Vietnam), op latere leeftijd een gymgoeroe, juist als het acteren voor een vrouw op leeftijd minder lonend wordt en nu nog een keer de hele babyboom-markt afromen door oudjes op te roepen te gaan sporten.
Uiteraard wordt de lancering van deze dvd begeleid door talloze goede adviezen. Als de bejaarden precies doen wat Fonda zegt, is 100 worden geen enkel probleem.
Bron(nen): Daily Mail