'Lil'Kleine geeft alleen om zoon Lio vanwege Instagram'

Beroemd
door Redactiedinsdag, 30 augustus 2022 om 10:41
schermafbeelding 2022 08 30 om 104057
,,Niks mocht ik meenemen, er kon nog geen luier vanaf”, vertelt Jaimie in de podcast. Jaimie Vaes vertelt in haar nieuwe podcast over huiselijk geweld en over de tijd na de breuk met Lil’ Kleine. De rapper liet niet alleen haar vallen, maar ook hun zoontje Lío.
Lil’ Kleine wees Vaes en zoontje Lío nadat de video openbaar werd waarin hoe hij zijn partners hoofd afklemde met een autodeur hij al snel de deur. ,,Lío en ik zijn van de ene op de andere dag letterlijk op straat gezet met de woorden: zoek het maar uit.”
Jaimie, die de afgelopen jaren in luxe leefde, zegt dat ze geen dure merkkleding hoeft. Wel had ze graag een aantal spullen meegekregen die van haar zoon waren. ,,We moesten alles opnieuw kopen. Niks mocht ik meenemen, er kon nog geen luier vanaf. Hij heeft ons echt laten vallen.”
Volgens Jaimie heeft Lil’ Kleine na de breuk geen moment naar zijn zoontje omgekeken. ,,Dat hij laatst aangaf twee uurtjes te willen chillen met Lío gaat er bij mij dan niet in”, zegt ze boos. ,,Eerst maanden niks van je laten horen en dan dit? Dat doe je dan alleen voor Instagram, dat is geen ouderschap.”