Marc-Marie over 'irritante' Dionne Stax: "Zij gaat altijd op die tour met mannen"

Beroemd
maandag, 27 december 2021 om 14:50
welingelichtekringen header 1
Marc-Marie Huijbregts heeft geen goed woord over voor Dionne Stax (36), die sindskort het programma Droomhuis gezocht presenteert. "Superirritante tv."
In de podcast die hij met Aaf Brandt Corstius maakt zegt hij over de blonde presentatrice, die het programma overnam van Sybrand Niessen. "Zij kan ten eerste alleen maar met de man communiceren op één of andere manier. Er gaat een echtpaar mee en zij zit de hele tijd alleen maar te flirten met die Dolf of Rolf, ik weet niet hoe hij heet. Maar heel de tijd maar Dolf dit en Dolf dat. En die Dolf ging de hele tijd van die nare dingen zeggen. 'Nou, ik had niet verwacht dat ik ooit met jou op een bed zou zitten.' En dan gaat Dionne Stax zo koket in de camera kijken van: 'We gaan door!' En die vrouw zit er de hele tijd gewoon bij.'"
Als Aaf nog voorzichtig suggereert dat het grappig bedoeld is, gaat Marc-Marie verder: "Ik vind het superrirritante tv! Nee, dit is gewoon de enige manier waarop zij met mannen kan omgaan. Zij gaat gewoon altijd op die tour met mannen. Er zijn gewoon van die vrouwen die dat hebben. Die kunnen eigenlijk alleen maar op zo’n flirterige manier met je praten en niet gewoon normaal. Ik werd ook steeds geïrriteerder"