Medewerkers Buckingham Palace noemen Meghan een 'narcistische sociopaat'

Beroemd
maandag, 26 september 2022 om 15:48
welingelichtekringen header 1
De roddels over Meghans vermeende rotkarakter zwellen aan nu de eerste passages verschijnen uit een nieuw boek over de Britse royals. De echtgenote van prins Harry zou een ware sociopaat zijn.
Courtiers: the hidden power behind the crown, is de ronkende titel, die de Britse royaltydeskundige Valentine Low zijn werk meegaf. Daarin staat onder meer dat de halve hofhouding Buckingham Palace verliet om aan de toorn van de Amerikaanse actrice te ontsnappen. Het drietal dat overbleef noemde zichzelf de Sussex Survivors Club. "Volgens bronnen werd Meghan door hen omschreven als een ’narcistische sociopaat’”, aldus Low.
Ook veel andere paleismedewerkers trokken het gedrag van de Sussexes niet. "Jonge vrouwen waren gebroken door hun gedrag”, vertelt een bron. Zo zou Meghan een medewerkster om de tien minuten hebben gebeld, omdat ze ergens een probleem mee had. "Ik werd voortdurend door haar en Harry uitgescholden. Meghan zei: ’Ik kan niet geloven dat je dit hebt gedaan. Je hebt me laten zitten. Wat denk je wel niet?’ Ze bleef me maar bellen, ook de dagen erna.”
Verboden cadeaus Meghan was niet alleen een draak voor haar personeel, ze nam ook allerlei dure cadeaus aan, wat tegen het protocol ingaat. Zo droeg ze zonder gêne peperdure diamanten oorbellen, die ze had gekregen van de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, die werd beschuldigd van betrokkenheid bij de moord op de journalist Jamal Khashoggi. Er kwam veel commotie. Toch droeg Meghan de oorbellen even later weer op Charles' 70ste verjaardag.