Stormloop op Nostradamus-boek na correcte voorspelling dood Queen

Beroemd
door anp
maandag, 26 september 2022 om 14:10
stormloop op nostradamus boek na correcte voorspelling dood queen1664194346
De verkoop van het boek Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future gaat door het dak na de dood van de Britse koningin Elizabeth. Dat meldt The Sunday Times. Het boek interpreteert oude teksten van de Franse, 16e-eeuwse astroloog Nostradamus en 'vertaalt' deze in moderne voorspellingen.
In het boek, dat in 2005 uitkwam, staat onder meer te lezen dat koningin Elizabeth in "22", op 96-jarige leeftijd zou overlijden. In de afgelopen week werden er meer dan 8000 exemplaren wereldwijd van het werk verkocht. In de week daarvoor gingen er slechts vijf exemplaren over de toonbank.
Overigens zou uit de voorspellingen van Nostradamus, zo claimt het boek, ook op te maken zijn dat prins Harry zijn vader Charles zou gaan opvolgen. De teksten van de Franse voorspeller gaan over "een man die vanwege zijn scheiding van het eiland wordt verdreven en wordt vervangen door een man die nooit had verwacht koning te worden". Prins Harry deed in 2020 afstand van al zijn koninklijke titels. Hij en zijn vrouw Meghan besloten toen uit de spotlights te stappen en een nieuw leven in de VS te beginnen.