'Vaccins gemaakt door satanisten?' Doutzen Kroes is definitief de weg kwijt

Beroemd
dinsdag, 23 november 2021 om 10:44
welingelichtekringen header 1
Doutzen Kroes ligt zwaar onder vuur nadat ze een filmpje op Instagram plaatste waarin wordt gesuggereerd dat het vaccin gemaakt zou zijn door satanisten. 'Wartaal', klinkt het onder andere.
In de video op haar Insta Stories worden vaccins 'de grootste misdaad in de wereldgeschiedenis' genoemd, gemaakt door 'satanisten'. In het maar liefst 25 minuten durende geraaskal wordt gezegd dat vaccins bedoeld zijn om de groei van de wereldbevolking te verminderen en dat de media het alleen maar erger maken. Er wordt gesproken over 'het nieuws dat je niet mag zien'.
Doutzen kwam nog wel met een disclaimer: "Het zou kunnen dat dit nep is, ik weet het niet. Maar deze informatie moet gehoord worden. Ook vraag ik me af waarom deze mensen zich uitspreken, zij hebben alles te verliezen…”
"Totale waanzin", aldus Anouk Smulders bij Shownieuws. "Domme gans", zegt een ander. En Sander Schimmelpenninck: "Deze waanzin begint wijdverspreid te raken bij Nederlandse vrouwen, en niet eens alleen hele domme. Lezen geen krant, kijken geen nieuws en zien alleen geparfumeerd fascisme in een Ritualsmandje op Insta. Krijg je als je doet alsof gevoelens net zo belangrijk zijn als feiten."