Voor wie geen zin heeft om te kijken: dit onthult André Hazes in zijn docu

Beroemd
door Désirée du Roywoensdag, 19 oktober 2022 om 21:04
welingelichtekringen header 1
De documentaire van André Hazes verscheen vanavond al op Videoland in plaats van morgen. In de 5-delige serie, waarvan de trailer je bijna niet kan zijn ontgaan, vertelt Hazes jr. over zijn verslavingen en andere drama's in zijn leven. Voor wie geen zin heeft om te kijken: RTL Nieuws zette de vijf belangrijkste onthullingen op een rij.
  1. In zijn tienerjaren had Hazes Boulimia. "Er is een tijd geweest waarin ik heel dun ben geweest, dat ik 61 kilo woog en dat ik daar ook nog trots op was. Ik denk dat ik een jaar of 18 was."
  2. Een jaar lang deed André aan zelfverminking, vandaar zijn tatoeages. "Als er bij mij een geluksmoment was, moest daar ongeluk tegenover staan. (...) Ik mocht dat geluk niet voelen."
  3. Monique blijft zijn grote liefde. "Monique kent mij", aldus de zanger. "Wie ik nu ben, gun ik maar één vrouw en dat is Monique."
  4. Ja, hij was drank- en drugsverslaafd. De jonge Dreetje gebruikte op zijn 15de voor het eerst drugs. Toen hij de bodem hitte was hij 60 uur wakker, had hij 8 gram cocaïne weggewerkt en twee flessen wodka gedronken. "Ik wilde doorgebruiken tot m'n hart stopte." Toch werd hij weer wakker, maar zakte in elkaar. Dat was zijn wake-upcall.
  5. André had drie jaar lang geen contact met zijn moeder. Toen hij haar toevallig trof bij de moeder van een vriend maakten ze het na een lange nacht praten weer goed.