‘Mannen denken dat vrouwen een uiterste houdbaarheidsdatum hebben’

Hetero-mannen, van welke leeftijd ook, zijn op zoek naar jonge vrouwen, liefst beneden de 30. Vrouwen zoeken leeftijdsgenoten als partner. Mannen hebben het liefst een jonge vriendin. Mannen van alle leeftijdsklassen denken dat ze interessant kunnen zijn voor jonge vrouwen. Daar denken vrouwen heel anders over. Christian Rudder, op Harvard opgeleid tot dataspecialist en ook oprichter van OK Cupido, het grootste online datingbureau ter wereld, keek naar wat uit databestanden blijkt over de houding van Amerikanen ten opzichte van seks. Behalve de voorliefde voor jonge meisjes constateert hij nog van feiten: Heterovrouwen hebben niet veel zin in seks Bij  OkCupid zoekt 6,1 procent van de heteromannen naar seks zonder relatie. Bij homo's is dat 6.9% net als bij lesbiennes. Bij heterovrouwen is het slechts 0,9 procent. Er is veel verborgen homoseksualiteit in de VS Uit onderzoeken (in de VS)  komt meestal naar voren dat 1 procent van de mannen zichzelf homo noemt. Maar uit cijfers van Google blijkt dat 4 procent van de mannen zoekt naar foto's van blote mannen. Er zijn dus erg veel verborgen homo's in de VS. Vrouwen willen zelden een Aziatische man en mannen zelden een zwarte vrouw In het boekje van Rudder gaat het niet alleen over seks. Hij stelt ook vast dat je, als je weet hoe het moet, over mensen heel veel te weten kunt komen, zeker als ze actief zijn op Facebook.      

Bron(nen):   Time      

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  “Mannen van alle leeftijdsklassen denken dat ze interessant kunnen zijn voor jonge vrouwen. Daar denken vrouwen heel anders over.”

  En dat brengt ons bij een ander naar feit over seks: vrouwen kijken naar de financiële positie en de machtspositie van mannen. Mannen geloven dan ook niet echt dat hun leeftijd geen rol speelt voor hun aantrekkelijkheid. Ze weten dat ze het nadeel van een hoge leeftijd kunnen compenseren met veel geld en macht.

  • AT

   Goed opmerking. Overigens moet je bij die ‘financiële positie en machtspositie’ wel vermelden dat vrouwen niet altijd vallen op de rijkste man of de machtigste man, maar meer kijken naar onafhankelijkheid en zekerheid. Vrouwen zoeken een man die wat er ook gebeurt ‘steady’ doorgaat.

   (in antwoord op kletsmajoor)
   • kletsmajoor

    Mee eens, een onstabiele man zet die financiële en machtspositie weer op het spel met z’n onvoorspelbare gedrag. Vrouwen gaan zich dan toch onzeker voelen bij hem. B.v. Peter-Jan Rens, Emile Ratelband.

    (in antwoord op AT)
    • AT

     Zo is het. Je maakt als zelfverzekerde normale jongen met ambitie meer kans dan een onzekere rijke vent die heen en weer slingert.

     (in antwoord op kletsmajoor)
 2. Windows 8

  “4 procent van de mannen zoekt naar foto’s van blote mannen. Er zijn dus erg veel verborgen homo’s in de VS.”
  Veel grotere onzin heb ik nog niet gelezen.

 3. Burgermans

  Vrouwen van in de dertig zijn over het algemeen heel erg vervelend in de omgang, dat zal waarschijnlijk ook een rol spelen.

  • Pietje_Precies

   Dan moet je ze bevruchten, dan gaat het wel weer…..dan rinkelt immers die inwendige wekker niet meer

   (in antwoord op Burgermans)
   • Oh_Oh_SarCastro

    Als ze eenmaal zwanger zijn dan gaat het wel weer? Zo te horen heb je weinig ervaring met zwangere vrouwen.

    (in antwoord op Pietje_Precies)

Reacties niet toegestaan