Harry Mens (77) en Marianne Timmer (49) zijn aan het daten: ‘We staan er allebei voor open’. Update: Timmer ontkent in alle toonaarden

Liefde, relaties, geluk
woensdag, 12 juni 2024 om 14:09
bijgewerkt om donderdag, 13 juni 2024 om 11:47
anp 500753201
Business Class-presentator Harry Mens (77) en oud-schaatskampioene Marianne Timmer (49) zijn elkaar aan het ontdekken op het romantische vlak. Mens bevestigde dit vanmorgen in gesprek met Radio 538. "De tijd zal leren wat ervan komt."
De tortelduifjes maakten afgelopen weekend samen hun opwachting bij het jaarlijkse Amsterdam Diner. Het is niet de eerste keer dat ze zij aan zij worden gespot, maar op de recente beelden is te zien dat er meer lijkt te spelen dan alleen vriendschap, schrijft het AD.
'De tijd zal het leren'
De dj's van de 538 Ochtendshow vroegen Mens daarom recht voor z'n raap of de voormalig Olympisch kampioene Mens’ nieuwe verovering is. Daar komt het wel op neer, zo bleek uit de reactie van Mens. "Wat mij betreft is ze ook de laatste verovering”, reageerde hij grappend. "We kennen elkaar nu een maand of vier. Het is nog heel pril”, zei Mens, die bekende dat hij voorheen geen flauw idee had wie Timmer was. "De tijd zal het leren. We staan er allebei voor open. We doen het rustig aan.”
De twee hebben er een gewoonte van gemaakt om hun dag te starten met een videocall. "Dan drinken we samen koffie.” Hoe vaak ze elkaar daarnaast zien, liet Mens in het midden. Hij legt uit dat Timmer, die in Amsterdam woont, een druk bestaan leidt. "Ze geeft ook vaak lezingen", besluit hij.