Kijkers keren Utopia de rug toe

Utopia van John de Mol leek een groot succes. De eerste week keken dagelijks 1,5 miljoen mensen naar het programma. Maar de cijfers dalen nu snel. Maandag was het aantal kijkers teruggelopen naar één miljoen, gisteren waren er nog maar 796.000 over. Dat is een snel verval voor een programma dat nog ruim 11 maanden te gaan heeft. Veel kijkers van het eerste uur klagen er over dat het TV programma vele dagen achterloopt op de realiteit. Deelnemers waarvan al dagenlang bekend is dat ze het programma uit heimwee hebben verlaten doen in het programma gewoon nog mee. Dat verschil is te zien omdat SBS via internet livestreams beschikbaar stelt.  

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Ik heb één keertje bij toeval gekeken omdat de televisie toevallig op het juiste kanaal was afgesteld. Meer dan zat. Ik ga liever naar de dierentuin om daar naar de beestjes te kijken. meer variatie en je kan er nog wat van opsteken.

  • Apekool

   Kijk vanavond ‘Hidden Kingdoms’ op de BBC, spectaculair goed gefilmd!

   (in antwoord op Dead Silence)
  • catchit64

   Ik heb bij toeval de eerste dag gekeken en bij toeval een paar dagen geleden. Daar zat inderdaad dat meisje nog in die er volgens de media uit zou zijn.

   De sfeer en uitstraling van dat programma is zo deprimerend dat ik er absoluut geen zin in heb mijn tijd te verspillen aan dat programma.
   Doe mij maar wat gezelligs onder het genot van een lekkere borrel 🙂

   (in antwoord op Dead Silence)
 2. Miranda

  Ik denk niet dat het komt omdat ze streams aanbieden. Maar wel dat de streams meer dan een week achterlopen.

Reacties niet toegestaan