Oeps, een alien vergeten!

'Op internet is een geheime video van de Russische overheid uitgelekt', zegt De Telegraaf. Jammer dat de Russiche overheid dat niet wil bevestigen.

Het filmpje toont iets wat moet doorgaan voor een alien. Ook het AD is overtuigd van de echtheid ervan: 'Op de video is een lichaam van een niet menselijk wezen te zien'.

Na het neerstorten van een UFO een maand geleden, zou een ploeg van onderzoekers en militairen de crashsite bestudeerd hebben. Op de video is van het ruimteschip geen spoor, maar kennelijk heeft het top-secret team per ongeluk een alien laten liggen.

Dit is niet de eerste keer dat soortgelijke foto's en films opduiken. Jammer dat sommige media deze verhalen klakkeloos overnemen. De bron van dit filmpje is onbekend. De alien ziet er uit als een alien, voor zover we enig idee hebben hoe een alien er uit ziet. Eigenlijk lijkt hij verdacht veel op een Roswell alien dummy (foto), die je in de USA in de Halloween feestwinkel kunt kopen. Het Russische exemplaar heeft weliswaar holle ogen en zijn huid heeft een andere kleur, maar dat valt met enige creativiteit wel te bewerkstelligen.

Zolang het lichaam - voor zover dat er al is - niet door een betrouwbaar team onderzocht is en hun bevindingen niet in een betrouwbare bron gepubliceerd zijn, is de meest waarschijnlijke conclusie dat het gaat om een Broodje Aap.

Bron(nen):   Ghost Theory  De Telegraaf  AD