Handleiding: hoe beland je op sekspartij van Berlusconi?

Weer klapt een van Berlusconi’s sekspoezen uit de school. Prostituee Nadia geeft nu toe dat ze betaald werd voor seks en vertelt precies hoe dat in zijn werk ging. Hier de handleiding: Hoe kom je op een sekspartijtje van Berlusconi terecht?
1.    Ga naar Italië. Zie er lekker uit terwijl je rondhangt. Nadia werd bij het stoplicht aangesproken: of ze € 5000 wilde verdienen met het ontmoeten van belangrijke mensen, zoals de premier.
2.    Gebruik Berlusconi’s secretaresse als madam. Nadia: ik gaf mijn nummer aan zijn secretaresse, zij zou alles regelen. Vervolgens belde Berlusconi me op mijn mobiel.
3.    Onderdruk gegrinnik als Silvio cliché’s debiteert. ‘Wie is dit?’ vroeg ik en Silvio zei: ‘Ik ben de droom van alle Italianen.’
4.    Onderdruk je walging als je ziet hoe jong de andere meisjes zijn. Het zat me niet lekker en ik weet nog dat ik dacht: er zijn hele jonge meisjes bij.
5.    Wacht je beurt af. Op één feestje hadden de meisjes voor hem ‘in de rij gestaan’ in het zwembad. Maar als je eenmaal binnen bent, is het alleen maar een kwestie van tijd. Leun achterover, relax en geniet van de wiet die overal voorhanden is in Berlusconi's plezierpaleis. Je bent snel genoeg aan de beurt.

Bron(nen):   Gawker