Fred Teeven hielp crimineel bij witwassen misdaadfortuin

Toen hij nog Officier van Justitie was heeft Fred Teeven een opmerkelijke deal gesloten met een drugshandelaar. Die overeenkomst komt er op neer dat Teeven er voor zorgde dat de crimineel 5 miljoen van een geblokkeerde rekening terugkreeg zonder dat belasting over te hoeven betalen. Volgens deskundigen die daarover in Nieuwsuur aan het woord kwamen was de actie van Teeven illegaal en mogelijk strafbaar. Maar volgens minister Opstelten is er niks aan de hand en handelde Teeven volgens de regels.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. De Staatsburger

  Het is zeker weer verkiezingstijd; dan komen de linkse media traditiegetrouw altijd met onbewezen verdachtmakingen om stemming te maken. Eerst dat verhaal over Van Loon, dat niet waar bleek te zijn, nu dit verhaal weer.

  • Diederdick

   Zeker toevallig dat er over twee weken verkiezingen zijn en dat de PvdA nog wat vlekjes heeft weg te werken.
   Nederlandse MSM verlenen hier maar wat graag hand- en spandiensten.

   Gisteren werd in de rapportage terloops opgemerkt dat Justitie drie weken geleden aangaf geen commentaar te willen leveren. Dus de rapportage heeft op de plank gelegen tot er een politiek meer opportuun moment was.

   (in antwoord op De Staatsburger)
  • Paulraw

   Is idd opmerkelijk die kleuring,al zal hier natuurlijk ook wel wat mis zijn.
   Gisteren in P&W een verpleegkundige die mocht vertellen wat voor slechte zaken er in de thuiszorg plaatsvonden door beleid van van Rijn.
   Uiteraard wist het vaste panel te melden dat PvdA-er van Rijn een van de beste staatsecretarissen was ,en dat Samsom zich ook erg ´bezorgd´ had getoond over thuiszorgmaatregelen,alsof dat wat uitmaakt.

   Wiens brood men eet ,wiens woord men spreekt.
   VVD wil de publieke omroepen kortwieken ,zijn dus altijd geschikt slachtoffer .
   RTL nieuws heeft research redactie die om de haverklap weer met een politiek schandaal komt,NOS journaal heeft/durft nooit wat.

   Tonnen verdiende presentatoren(zoals in DWDD) stonden dan ook meteen klaar om de SP lijsttrekker Roemer af te maken toen hij voor de vorige verkiezingen bergen stemmen van Samsom afsnoepte.

   (in antwoord op De Staatsburger)
   • marianne martens

    Inderdaad hoe Roemer is afgemaakt door alle media ook de kranten was gewoon samenwerken tussen alle deze lui. Tenenkrommend grof, kan me voorstellen dat Roemer soms uit het lood was geslagen.

    (in antwoord op Paulraw)
    • Paulraw

     De neuzen staan zo 1 kant op bij de MSM,dat je nog blij moet zijn met Geenstijl……

     Elke dag weer met terechte aandacht voor de extreme zwendel binnen de PvdA daar ,en TV poot PowNews jaagt de laatste PvdA -ers dan nog wel weg
     Echter bij Geenstijl gelijkelijk aandacht voor Samsom,Teeven en figuren als Demmink(ook zo’n door MSM doodgezwegen zaak).Zo bezien zijn de ongenuanceerden van GS ook al zijn ze grof (zoals ze zelf zeggen:tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend),genuanceerder dan de NPO.

     (in antwoord op marianne martens)

Reacties niet toegestaan