‘Diederik Samsom heeft me van zeven hoog naar beneden gegooid’

Osman Suna was het PvdA-raadslid uit Soest dat door Pownews werd betrapt op het ronselen van stemmen. Leek het. Intussen is door Justitie vastgesteld dat de rechtse omroep een ruw filmpje zo aan elkaar heeft gemonteerd dat het leek of Suna ronselde. In feite deed hij dat niet. Maar voor dat was uitgezocht was hij al uitgekotst door zijn partij en met name door leider Samsom. Die heeft inmiddels een soort excuses aangeboden, maar Suna heeft hem niet vergeven, blijkt uit een interview met de Volkskrant. 'Je bent partijleider, je komt op televisie en je weet dat ze gaan vragen naar die vent uit Soest. Het enige wat je hoeft te zeggen is: dit is niet goed, die man heeft zich teruggetrokken, we wachten het onderzoek af. Punt. Maar wat doet hij? Hij laat me als een baksteen vallen. PowNews heeft mij gepakt, bam, van driehoog naar beneden gegooid. Toen keek Samsom: hé, hij leeft nog. Bam, hij gooit me van zeven hoog. Om er zeker van te zijn dat ik plat was. Puur opportunistische politiek. Om stoer over te komen. Kijk! We pakken hem keihard aan! De vuile was gooien we gelijk weg! Hij heeft gedacht: Soest? Klein plaatsje. Klein kereltje. Samsom is de reus, ik ben de dwerg. Maar ik ben nog altijd een mens.'

19 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Robin

  Hoera, het is weer Samsom Sarren Zaterdag in de media’s.

 2. Burgermans

  Niet dat ik die Samsom graag mag maar het was wel goed zoals hij de door-en-door corrupte Osman Suna heeft aangepakt.

  • Hans H

   Lezen wat er staat of verder kezen dan een krantenkop is je sterkste punt niet hè. Er staat nml dat hij het níet heeft gedaan.

   (in antwoord op Burgermans)
 3. Karl Ruprecht Kroenen

  Ossen Anus was het PvdA-raadslid uit Soest dat door Piefpafpownews werd betrapt op het eten van vlees. Leek het. Intussen is door Justitie vastgesteld dat de rechtshandige omroep een ruw filmpje zo aan elkaar heeft gemonteerd dat het leek of Anus vlees at . In feite deed hij dat niet.

  Maar voor dat was uitgezocht was hij al uitgekotst door zijn partij en met name door leider Son of Sam. Die heeft inmiddels een soort excuses aangeboden, maar Anus heeft hem niet vergeven, blijkt uit een interview met de Volksverlakkerskrant.

  ‘Je bent partijleider, je komt op televisie en je weet dat ze gaan vragen naar die vleeseter uit Soest. Het enige wat je hoeft te zeggen is: dit is niet goed, die man heeft zich teruggetrokken, we wachten het onderzoek af. Punt. Maar wat doet hij? Hij laat me als een baksteen vallen. Piefpafpownews heeft mij gepakt, bam, van driehoog naar beneden gegooid. Toen keek Son of Sam: hé, hij leeft nog. Bam, hij gooit me van zeven hoog. Om er zeker van te zijn dat ik plat was. Puur opportunistische politiek. Om stoer over te komen. Kijk! We pakken hem keihard aan! De vuile was gooien we gelijk weg! Hij heeft gedacht: Soest? Klein plaatsje. Klein kereltje. Son of Sam is de reus, ik ben de dwerg. Maar ik ben nog altijd een vegetariër.’

  • Hans H

   Het verbasteren van ‘s mans naam toont haarfijn aan wat een door domheid gedreven infantiele minkukel je bent.

   (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
   • Karl Ruprecht Kroenen

    Ik vind uw krachtige en heldere analyse zeer bewonderenswaardig.

    Deze vertelt dan ook meer over hetgeen zich in uw binnenste afspeelt dan over wie of wat ik ben.

    Waarom bent u zo boos op de wereld, wat ging er ooit mis?

    Trouwens, hoe kan domheid nu een drijfveer zijn?
    Domheid is toch een staat waarin de intellectuele capaciteiten zich kunnen bevinden?
    Rancune kan wel een drijfveer zijn, maar ik vraag me dan ook af uit wat u op meent te kunnen maken dat ik rancuneus ben.

    “Een miserabele, inhoudsloze amoebe die in z’n racistische stront wentelt om profiel te krijgen. Kort gezegd, een schoolvoorbeeld van een loser.”

    Vindt u het goed als ik dat gedeelte van uw analyse maar even naast mij neerleg?
    Genoemde is slechts een raamwerk van referentie die u kennelijk benut om mensen te kunnen profileren die niet in uw denkwereld thuis horen.

    Of dit wat u over mij zegt ook klopt is maar weer de vraag.
    Het is miz een beetje te voorbarig om aan de hand van wat ik hier gepost heb zulke conclusies te kunnen trekken.
    Als ik zo uw postings op deze site even doorneem dan valt mij op dat u graag anderen die niet in de lijn der uwer overtuigingen denken en praten in de regel voor domme figuren uitmaakt.

    Fijne dag Grans, en doe Hietje de groeten van mij.

    (in antwoord op Hans H)
    • Hans H

     Je breedsprakige en inhoudsloze gewauwel bevestigd het beeld dat ik heb getekend.

     (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Uw antwoord spreekt voor zichzelf.

      (in antwoord op Hans H)
     • Hans H

      Zal het je één keer uitleggen: zonder onderscheid iemand op een minderwaardige manier afbranden op naam en afkomst, btw iemand die zich inzet voor de samenleving en, die ná het doorprikken van de bullshit die Po-net over hem verspreidde, integer blijkt te zijn, getuigt van wat ik noem domheid, noem het een gebrek aan klasse.
      Het generaliseren van hele bevolkingsgroepen, mèt alle problemen die een deel daarvan veroorzaken (bv jeugdcriminaliteit en religieus fanatisme, valt voor mij onder dezelfde noemer. daarvoor ben ik net even teveel doodgewone, serieuze, maar allemaal even fatsoenlijke en sympathieke individuen, mn afkomstig uit Marroko en Turkije, tegengekomen.
      Die problemen die sachuil gaan achter de haat moeten benoemd, maar vooral aangepakt worden. Hoe en waarmee weet ik niet, wel dat er iets stevigs tegenover moet staan, en wat minder gelul.
      Wat ik als kwaadaardig en dom in de volste betekenis van het woord kwalificeer, is zonder onderscheid iedereen in dezelfde hoek trappen, ies waaraan mn Wilders zich schuldig maakt. Een al bijna 20 jaar aan het pluche gelijmd politicus, die in al die tijd hélemaal niets heeft gepresteerd, behalve de haat jegens medeburgers aan te wakkeren..
      Het over een kam scheren van alles en iedereen getuigt iig van bijzonder weinig onderscheidend vermogen.
      Duidelijk zo?

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Ik heb het idee dat u nu hardop tegen uzelf aan het preken bent ,zo in die trend van; zo is het, en alles wat daar niet mee in lijn is dat verwerp ik.

      In ieder geval herken ik mijzelf niet in de summiere omschrijving van het bepaalde prototype racist die u hier geeft, nog is er in het door mij bewerkte stukje van het nieuwsbericht enige haat of racisme als motief van mijn kant al leidraad.

      Het was meer een stukje satire en het spelen met woorden.
      De voorspelbare Pavlov reactie die u ten tentoonspreidt getuigd van een zwak zelfinzicht.
      Eerst ongegrond menen dat iemand een racist is die mensen bespot en vervolgens deze persoon voor van alles en nog wat onaardigs uitmaken.

      Dat wat u dus doet is aan de ene kant iets wat u slechts veronderstelt dat iemand doet gaan lopen afkeuren en direct aan de andere kant keihard het zelfde terug doen alleen dan met een ander jasje aan..
      Flink paradoxaal als u het mij vraagt.

      (in antwoord op Hans H)
     • Pietje_Precies

      Hans H komt er altijjd met gestrekt been in…Komt vast nooit meer goed.
      Zodra de rechter niet 100% kan bewijzen dat het ronselen was, moeten ze hem het voordeel van de twijfel geven. het “ruw in elkaar gezette filmpje was natuurlijk geen sluitend bewijs. Meneer Suna heeft natuurlijk boter op zijn hoofd. Er was wat interessants te filmen, wat verdacht veel op ronselen lijkt. Maar voor een rechtbank hield het natuurlijk geen stand. Maar in de politieke arena gewoon wel!
      Samsom had gelijk. Nestbevuilers moeten oprotten. In de politiek kun je de schijn niet tegen hebben. Maar meneer Suna doet gewoon wat zijn allochtone achterban tot kunst heeft verheven: Slachtoffer spelen.
      En dat kun je hem ook niet kwalijk nemen. Als de argumenten op zijn, moet je dat proberen….”boehoe, ik ben zo hard aangepakt…”

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Jay ies rasiest!!!!

      Hans H. zeg er nog eens wat van!
      Dit kan niet.

      (in antwoord op Pietje_Precies)
 4. Jos van Veen

  oh jee..ik dacht dat dit soort verhalen alleen betrekking had op Geert Wilders?

  • malky

   Er is momenteel nog een schandaaltje bij de Partij tegen de Arbeid, met leuke details als een rancuneus voormalig partijlid enzo.
   Bij andere partijen worden er meestal allerlei tendentieuze artikeltjes aan geweid, en hoor de krekels eens tjirpen…

   (in antwoord op Jos van Veen)
 5. Koper

  Suna blijft een Turkse stemmenronselaar. Iedereen weet het inmiddels, je mag het alleen niet meer zeggen.

Reacties niet toegestaan