11 belachelijke dingen die Donald Trump echt heeft gezegd

Donald Trump heeft de Republikeinse nominatie voor het presidentschap zo ongeveer in zijn zak, ondanks (of dankzij) een paar hele lelijke uitspraken tijdens de campagne. We zetten er een aantal op een rij.
 1. Over Mexicaanse immigranten: "Het zijn allemaal drugshandelaren, criminelen en verkrachters."
 2. Presentatrice van Fox News Megyn Kelly was volgens Trump zo fel tegen hem, omdat er "bloed uit haar 'whatever' kwam", refererend aan haar menstruatie.
 3. Over het uiterlijk van zijn Republikeinse tegenstander Carly Fiorina: "Kijk naar dat hoofd. Denk je dat iemand daarop gaat stemmen. Kun je je voorstellen dat dat het hoofd is van de volgende president?"
 4. Na de schietpartij in San Bernardino: "Er mag geen enkele moslim meer worden toegelaten in de VS."
 5. Over oorlogsveteraan senator John McCain: "Hij is alleen een oorlogsheld, omdat hij gevangen is genomen. Ik heb liever mensen die niet gevangen waren."
 6. "Ik kan midden op straat iemand vermoorden en ik zou er geen stem minder om krijgen."
 7. Trump over een demonstrant: "Ik zou hem in het gezicht willen slaan. Vroeger werden zulke ordeverstoorders afgevoerd op een brancard."
 8. Hij deed de handicap van een journalist na en zei, al zwieberend met zijn armen: "Kijk, de arme man: oh ik weet niet meer wat ik heb gezegd. Ik kan het me niet herinneren."
 9. Hij re-tweette een bericht van een neonazi, die zei dat alle zwarte mensen criminelen zijn.
 10. Om terroristen aan te pakken, moeten er zwaardere vormen van martelen worden ingevoerd dan waterboarding, vindt Trump. "We moeten ook de families van verdachte terroristen bombarderen om ze tot bekentenissen te dwingen."
 11. Hij noemt alle moslims extremistisch. "Ik denk dat de islam ons haat. Er is een ongelooflijke haat tegen ons."

Bron(nen):   Mic.com