Weggejaagd door paparazzi

Villa Oleandra, het vakatiehuis van George Clooney aan het Comomeer, staat te koop. De vraagprijs ligt rond de 30 miljoen euro.
Op het buitenhuis, dat eerder toebehoorde aan de familie Heinz, wordt nu gejaagd door het echtpaar-Beckham en door een Russische wodka-miljardair. Clooney kocht het huis in 2001 voor zo'n 7 miljoen euro en is op zoek naar iets anders; hij wil een plek waar hij meer privacy geniet.
Onroerendgoed-specialisten geven toe dat de vraagprijs aan de hoge kant is maar, zo zeggen ze, het komt zelden voor dat iets dergelijks op de markt komt.
Clooney en zijn Italiaanse vriendin, het televisiesterretje Elisabetta Canalis, wordt aan het Comomeer maar weinig rust gegund. De burgemeester van Como was ze al te hulp geschoten door een lokale verordening in leven te roepen die het mensen verbiedt met meer dan 3 personen in de buurt van de villa te komen. Echt geholpen heeft het niet.
Al die drukte aan de voordeur schrikt de Beckhammetjes niet af; ze willen het huis dolgraag hebben. En liever dan de wodkastoker Roustam Takiro heeft de lokale bevolking de voetballer als nieuwe buurman. Het idee dat de halve Russiche onderwereld dadelijk onderweg is, schrikt menigeen af.

Bron(nen):   The Daily Telegraph