Sarah gaat door het stof

Gisteren vertelde Welingelichte Kringen al hoe Sarah Ferguson te pakken is genomen door een undercover verslaggever van News of the World, zie de 2de link. Hij bood haar geld (tot een half miljoen dollar) als ze hem aan het hof kon introduceren en de immer in geldnood verkerende ex van prins Andrew zei: "I can open any door you want.” 
Vandaag meldt The Times dat de Duke of York nu al veel last heeft van deze actie. Want de 50-jarige prins en zoon van koningin Elizabeth, ook wel Airmiles Andy geheten, gaat als een soort Brits ambassadeur de wereld over om de handelsbelangen van zijn natie te dienen. 
Zoals bekend geven koningshuizen zelf (en hun entourage) altijd verschrikkelijk hoog op van deze activiteit. Opdat het volk niet denkt dat de koningskinderen zomaar voor niets steeds in die privéjets zitten en naar warme oorden vliegen. Is allemaal werk.
Prns Andrew zou inmiddels zijn teruggegkeerd uit Maleisië (handelsmissie!) en nu op Buckingham Palace overleggen hoe deze actie van zijn ex moet worden gepareerd. In de tussentijd heeft de roodharige Fergie al haar excuses aangeboden voor de onhandige actie om de eerste de beste passant die haar iets toestopt een wederdienst toe te zeggen. Daarbij zinspeelde ze ook op haar penibele situatie en zei: "It is true that my financial situation is under stress."
Hopelijk wordt de zaak nu snel opgelost en kan de prins zo snel mogelijk weer uitvliegen om nieuwe orders binnen te halen, de Britse economie staat er immers zorgelijk voor.

 

Bron(nen):   The Times  Welingelichte Kringen