Tenzij Kate vreemdgaat met een dubbelganger is de blonde jongen William.

In de dorpswinkel in Blaenau Ffestiniog (o, in die buurt!) gooit een blonde jongen met bril twee pizza’s, patat, sla, sap en water in een mandje. Mijn god, jij bent prins William! roept caissière Sioned, maar hij zegt: nee, dat ben ik niet. Tot er betaald moet worden en de jongen beseft dat hij geen geld bij zich heeft. Of  welk ander betaalmiddel dan ook. Hij roept zijn vriendin, die ook geen cash geld heeft, maar wel een platinum credit card. Waar dus een naam op staat: Kate Middelton, de naam van de officiële vriendin van de prins.

Tenzij Kate vreemdgaat met de dubbelganger van haar verkering (en wat is daar de lol van?) is de blonde jongen wel degelijk prins William. Wat misschien ook de beveiliging bij de deur verklaart.

Wat voor leven deze prins moet hebben, daar kunnen we ons geen voorstelling van maken. Maar uit dit bericht blijken twee dingen: hij heeft nog nooit van zijn leven voor iets betaald. Maar de onderdanen die zijn levensstijl bekostigen, wil hij liever niet kennen.

Caissière Sioned: ‘Ik weet niet waarom hij niet gewoon zei:  “Ja, ik ben William, leuk je te ontmoeten.” Dat zou mijn hele dag goedgemaakt hebben. Daar ben ik wel een beetje teleurgesteld over. Maar hij zal zijn redenen wel gehad hebben.’

Bron(nen):   Daily Mail