De 5 raarste restaurants ter wereld

Condom Restaurant
‘Cabbage and Condoms’ is de naam van dit restaurant in Thailand. Overal in het restaurant zijn condooms afgebeeld: op de muren, de schilderijen en de vloerbedekking. Na het betalen van de rekening krijgen de bezoekers condooms mee naar huis. De winst van het restaurant gaat naar een goed doel.


Dinner in the Sky in Belgie
Mensen met een zwakke maag kunnen bij dit restaurant maar beter niet reserveren. Je zit namelijk aan een tafel die 150 meter boven de grond is getakeld.

Devil Island Prison Restaurant
De eigenaar van dit restaurant in China wilde mensen bang maken door te laten zien hoe ruig het gevangenisleven kan zijn. Het restaurant is daarom precies zo ingericht als een gevangenis. Elke tafel is omringd met tralies en je eten wordt geserveerd door obers gekleed in zwart-wit gestreepte gevangenisuniformen.

Underwater Restaurant in Maldives
Het mooie onderwater restaurant in de Maldiven, ligt 5 meter onder de zeespiegel. Als je hier wilt reserveren moet je snel zijn, er kunnen maar 14 mensen naar binnen.

Toilet Restaurant in Taiwan
Dit creatieve restaurant is volledig ingericht volgens wc-thema. De tafels lijken op badkuipen, de stoelen zien eruit als wc’s en de borden zijn zo ontworpen dat ze op wc-brillen lijken.

Bron(nen):   Odd Stuff Magazine