David Haines, de Brit die als volgende vermoord zal worden, heeft een dochtertje van 2

Op de laatste foto die is gemaakt voor hij werd ontvoerd staat David Haines met zijn dochtertje. Ze was toen 2. Nu is ze 4 en ze zal haar vader nooit meer zien, want Isis gaat hem als volgende westerse gijzelaar onthoofden. Haines, die de afgelopen 20 jaar als hulpverlener mensen hielp op de Balkan en in het midden-oosten, heeft ook nog een dochter van 17 uit een eerder huwelijk. Zij is actief op facebook en post schrijnende teksten over de vader die ze smartelijk mist. De Engelse media besteden heel veel aandacht aan het lot van David Haines, en vestigen onder meer de aandacht op het grimmige feit dat Haines in de Balkan-oorlog juist (niet zonder gevaar) zich inzette om de moslims van ex-Joegoslavië te redden en te helpen. Maar dat telt niet voor Isis: hij hielp moslims van een ander merk, is zelf een kaffer, en komt uit de poel des verderfs van het westen. Hij moet dus dood.

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Chemical Dude

  “Moslims van een ander merk” ?

 2. Vogelbeest

  Waar zijn al die islam-trollen nou die hier en op alle andere actualiteitensites hebben verteld dat islam liefde is en dat wij westerlingen alles verkeerd begrijpen? Dat het allemaal onze schuld is?

  • Chemical Dude

   Mihamed is nog wat slaven aan’t nueke met hun toestemming. Dat is halal.
   Langs de andere kant vind ik dit soort berichten emo-crap. IS hebben reeds duizenden slachtoffers gemaakt die géén keuze hadden. Deze man ging er zelf heen voor het geld of kick.

   (in antwoord op Vogelbeest)
   • Paulraw

    ´Langs de andere kant vind ik dit soort berichten emo-crap. IS hebben
    reeds duizenden slachtoffers gemaakt die géén keuze hadden. Deze man
    ging er zelf heen voor het geld of kick. ´

    Je was me voor ,vele Syriërs en Iraki’s

    hadden ook een kind van 4.

    (in antwoord op Chemical Dude)
   • RhodBerth

    Je hebt gelijk dat dit maar 1 van de vele slachtoffers is.

    Je hebt geen gelijk als je al van tevoren stelt dat hij voor het geld of de kick ging. Kennelijk denk je vanuit jezelf.

    Er wordt gezegd dat hij ging om anderen te helpen. Die heb je ook, mensen die zichzelf wegcijferen om hulp te verlenen. Ik kan dat niet bevestigen omdat ik deze man niet ken. Wel vind ik het schofterig dat jij kennelijk wel al zeker weet dat hij voor geld of kick ging. Schofterig.

    (in antwoord op Chemical Dude)
 3. Karl Ruprecht Kroenen

  Wat mij betreft is deze man van het zelfde kaliber als die andere mensen die daar in die gebieden wonen en ten prooi vallen aan deze beesten.
  Niet meer of niet minder.

  Wellicht haalt deze foto met dit verhaal dit het hele drama wat dichterbij voor sommigen, maar in mijn geval was dit alzo, als ik van mensen uit mijn omgeving hoor wat er in Noord Irak en Syrië plaatsvindt en dat zij familie en vrienden achter elkaar kwijtraken is het plaatje reeds compleet genoeg.

  En helaas , sommige figuren hier gaan wel erg ver om dit allemaal af te zwakken.

  Mihammed-Jan KoukiTerlouw;

  Even aan jou persoonlijk;
  Erg leuk dat je openlijk tegen Is zegt te zijn , maar er is in jouw schrijfwerk duidelijk een vast patroon te zien waarin je de daden van Is elke keer weer opnieuw vergelijkt met om het even welk land dan ook in de geschiedenis dewelke veel doden heeft gemaakt.

  Natuurlijk ben jij, Mihammed-Jan KoukiTerlouw tegen Is, en mogen ze van jou gerust aangepakt worden ,maar wel op de voorwaarde dat we alle andere mogendheden dan ook gaan veroordelen, en in het bijzonder ook Israël, want die zijn met een nog grotere genocide bezig dan Is, of niet dan, Mihammed-Jan KoukiTerlouw?

  Altijd maar weer lopen te relativeren en er ondertussen (selectief?) aan voorbij gaan dat er nogal wat verschil zit tussen die gasten van Is en al die andere landen die je er zo graag bij haalt.
  De manier waarop jij altijd weer aan de gang gaat op deze wijze, (het zaken lopen te relativeren ten gunste van jouw moslim maatjes) komt mij echt flink de strot uit.

  Ik zwijg tegenwoordig grotendeels maar als jij weer eens je zieke en onlogische hersenscheten hier opschrijft.
  Zulke gasten als jou, daar is geen land mee te bezeilen en valt gewoon niet redelijk mee te praten, daar jij gewoon blijft door gaat met ranten zonder serieus naar steekhoudende tegen-argumenten te kunnen luisteren.

 4. Paulraw

  De familie van Haines mag ook het Westen bedanken,want zonder steun van hier was de man waarschijnlijk nooit vermoord.

  Het Westen wist heel goed waar deze haatbaarden toe in staat waren en heeft ze moedwillig gesteund ,jarenlang ondanks dat hun wreedheden allang bekend waren.Want een regio destabiliseren doe je zó:

  The Covert Origins of ISIShttp://www.youtube.com/watch?v=oMjXbuj7BPI

  20 min ,en alle essentiële info zit erin.

  • Calhoun84

   Wan een gelul, het westen heeft verkeerde keuzes gemaakt maar heeft 0,0% schuld aan haadbaarden die andersdenkenden onthoofden.

   (in antwoord op Paulraw)
   • Paulraw

    Op die reactie zat ik al te wachten.Die heethoofden zijn volledig verantwoordelijk voor hun abjecte daden.

    Men steunde hen terwijl men het wist wat ze deden .
    Ik zeg dan ook:
    ´De familie van Haines mag OOK het Westen bedanken´

    Die beesten vermoorden onschuldige mensen waar het Westen medeschuldig aan is door support.
    Zonder wapens hadden ISIS en Al Qaida niets voorgesteld.
    Men ´maakt´ zelf alleen maar kamelen en hakmessen ,meer brengt een kalifaat niet voort.

    (in antwoord op Calhoun84)
    • RhodBerth

     leiderschap tonen in moeilijke tijden betekent dat je soms het beste uit twee kwaden moet kiezen. Het is allemaal makkelijk om achteraf dan te zeggen dat er een foute keuze is gemaakt.

     Soms is er geen goede keuze te maken.
     En het is onzin om te beweren dat het westen kon weten dat dit zou gaan gebeuren.

     Cynisme, zoals het jouwe, gaat het einde worden van de democratie. Als de meerderheid van het volk jouw cynisme gaat omarmen kan er geen democratie bestaan en volgt vanzelf de dictatuur met alle gevolgen van dien.

     (in antwoord op Paulraw)
 5. Burgermans

  Islam is liefde.

Reacties niet toegestaan