7 loterijwinnaars die het allemaal verprutsten

De loterij winnen lijkt het mooiste wat je in het leven kan overkomen. Maar wat als je leven een regelrechte hel wordt als je wint? De volgende loterijwinnaars kunnen hierover meepraten:

1. Micheal Carrol had een hoerenfetisj
Carrol won de jackpot van 15 miljoen dollar, maar een voorliefde voor het leven van de cocaïne feestjes en de hoeren zorgde ervoor dat hij weer terug bij af was na 5 jaar. Hij hoopt zijn baan als vuilnisman weer terug te krijgen.
2. Evelyn Adams vergokte het in Atlantic City
Hoewel het bijna onmogelijk lijkt, is het Adams twee keer gelukt de loterij te winnen. De vrouw uit New Jersey won zo’n 5.400.000 dollar en vergokte het allemaal in Atlantic City. Tot op de dag van vandaag woont ze in een trailerpark.
3. Americo Lopez loog over loterij
Bouwvakker Americo Lopes won de New Jersey loterij. Hij stopte met zijn baan, loog erover en werd daarna aangeklaagd. De rechtbank besloot toen om zijn prijs te splitsen.
4. Willie Hurt had een ernstige drugsverslaving
Hurt won de jackpot van 3,1 miljoen dollar. Twee jaar daarna ging Hurt scheiden, verloor hij de voogdij over zijn kinderen, werd hij beschuldigd van poging tot moord en kreeg hij een drugsverslaving.
5. Denise Rossi heeft niets gezegd over de jackpot tijdens scheiding
Toen Rossi 1,3 miljoen dollar won, verliet ze haar man zonder hier een woord over te zeggen. Twee jaar later kwam haar ex-man erachter en klaagde haar aan.
6. Luke Pittard eindigde als hamburgerbakker bij de McDonalds
Pittard won in 2006 de jackpot van 1,9 miljoen dollar en gaf het uit aan een reis naar de Canarische Eilanden, een huwelijk en een huis. Anderhalf jaar later was zijn geld op en moest hij bij de McDonalds gaan werken.
7. Vivian Nicholson kon niet stoppen met winkelen
Deze vrouw kreeg de smaak van het goede leven te pakken toen zij een fortuin won in 1961. Jammer dat ze van dit geld haar kledingkast vulde met haute couture. Jaren later is Nicholson werkloos, een Jehova getuige en weduwe.

Bron(nen):   Business Insider  Bron foto